Stikningsingeniør

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.01.2019

Stikningsavdelingen i AF Anlegg består av ca. 80 personer som jobber innenfor stikning, masseberegning, geocontrolling og maskinstyring. Innen stikning ønsker vi å være i front på teknologi, og som stikningsingeniør hos oss får du være med på uttesting og implementering av ny teknologi innen for eksempel BIM, AR og robotisering.

Nå trenger vi flere dyktige stikkere med på laget, og da søker vi deg med relevant fagbakgrunn, som:

  • har lyst til å fly drone i arbeidstiden
  • trives ute i all slags vær (med mindre du skal jobbe i tunnel; i så fall må du trives inne)
  • vil reise land og strand på AF Anleggs regning
  • synes det er gøy å snakke om sprutbetong i lunsjen

Arbeidsoppgaver

Som stikningsingeniør har du ansvar for å stikke ut og måle inn dataene det skal bygges etter, og å planlegge og tilrettelegge sånn at de som skal produsere har dataene de trenger. Mye av jobben handler om kommunikasjon med andre, og du må ha oversikt over hva som til enhver tid foregår på anlegget innen de ulike fagene.

Arbeidshverdagen er fordelt mellom arbeid på kontor og ute i linja. Avhengig av størrelsen på prosjektet vil du jobbe enten sammen med en stikningsdeler, eller som en del av et større stikningsteam.

Kvalifikasjoner

Du må ha relevant utdanning innen geomatikk eller landmåling, fortrinnsvis bachelorgrad eller høyere. Det er selvfølgelig en fordel å ha arbeidserfaring fra bygg og anlegg, men vi har også god erfaring med å lære opp nyutdannede som kommer rett fra skolen.

Du må ha førerkort klasse B, og beherske engelsk, og aller helst norsk, både skriftlig og muntlig. Det er en fordel å ha droneeksamen, og å kjenne systemer som Leica landmålingsutstyr, Leica Trimble maskinstyringssystemer, og Gemini terreng og oppmåling.

Fordi AF Anlegg har prosjekter over hele landet er det en forutsetning at du kan ukependle til prosjekt. Vanlige arbeidstidsordninger er 12-9, 14-14 eller eventuelt firedagersuke.

Egenskaper

Arbeidshverdagen i prosjekt kan være hektisk, og det er viktig at du klarer å holde oversikt, omstille deg raskt, og planlegge og koordinere oppgavene dine i henhold til prosjektets fremdriftsplan. Du bør være passelig interessert i teknologi, og trives med å jobbe presist og nøyaktig.

Kommunikasjon og koordinering med andre er en viktig del av arbeidet, så du må like samarbeid og kunne kommunisere tydelig. Fordi du som pendler har du lange arbeidsdager og tilbringer mye tid sammen med kollegaene dine i prosjektet, er det viktig at du trives med å være sammen med andre, og ønsker å bidra positivt til arbeidsmiljøet.

Som prosjektorganisasjon lever vi av å levere gode resultater, så du bør også ha et snev av forretningsforståelse, og se viktigheten av å levere gode tjenester til prosjektet.

Vi tilbyr

AF Gruppen utfører store og små prosjekter over hele landet, og hos oss blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. Vi tror på at trivsel og prestasjon henger sammen, og vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Kontaktperson:

Jon Bråten

Stikningssjef

AF Anlegg

+47 922 24 148

Søk stillling

Vis flere stillinger: