Stikningsingeniør

BetonmastHæhre AS er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern med rundt 2850 medarbeidere. Konsernet er delt inn i fire divisjoner: Bygg, Anlegg, Eiendom og Sverige.

Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for over 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter mer enn 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen, entreprenørskap satt i system. 

Les mer om oss på www.bmhe.no

Firma Isachsen Anlegg
FylkeBuskerud
Søknadsfristsnarest

Oppdragsmengden er for tiden i vekst, vi mottar derfor gjerne søknad fra dyktige, motiverte fagfolk som ønsker å bli en del av en av landets beste og mest fremgangsrike anleggsvirksomheter.

Vår stikningsavdeling består i dag av høyt kvalifiserte medarbeider med mange spennende prosjekter og utfordringer. Vi har fokus på å være i front av den siste utvikling innenfor utstyr, kompetanse og dataprogrammer.

Arbeidsoppgaver vil være stikning, oppmåling og databehandling, og vil knytte seg til våre prosjekter til vår avdeling på Hønefoss.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Bred erfaring fra lignende arbeid
  • Ingeniør/sivilingeniør utdannelse er en fordel
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Stillingen ønskes besatt av selvstendige, ansvarsbevisste og handlekraftige personer med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.

I tillegg til faglige utfordringer får du også ta del i et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst – sterk sans for humor inngår i stillingsinstruksen!

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode opplæringssystemer og mulighet for selvutvikling
  • Etablerte HMS- og kvalitetssystem
  • Trivelig og romslig arbeidsmiljø

Arbeidssted vil være Ringerike.

På - Ryddig - Romslig - Humoristisk - Miljøbevisst

Kontaktperson:

Frode Nyheim
Administrasjonsansvarlig Organisasjon
frode.nyheim@isachsenas.no
97555008

Søk stilling

Vis flere stillinger: