Stikningsingeniør / mengdeberegner

Marthinsen & Duvholt AS har lang erfaring, god kompetanse og dyktige medarbeidere innen veibygging og -rehabilitering, VA-anlegg, jernbane-/tunnelanlegg, tomtearbeider med mer. Firmaet har hovedkontor i Sandefjord og avdelingskontor i Oslo, med arbeidsområde over hele Østlandet. Vi er 195 ansatte og omsetter årlig for NOK 670 mill kr. Marthinsen & Duvholt er en del av konsernet Skanska Norge AS som sysselsetter ca 4.200 personer og omsatte i 2014 for mer enn NOK 12 mrd. Marthinsen & Duvholt og Skanska har til enhver tid flere samarbeidsprosjekter med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Firma Marthinsen & Duvholt
FylkeOslo
Søknadsfrist20.09.2015

Firmaet Marthinsen & Duvholt er i utvikling, og har behov for kvalifisert arbeidskraft innenfor stikning og mengdeberegning. Arbeidssted vil være i området Oslo/Akershus. Vi søker etter personer med erfaring og kompetanse innenfor fagområdet.

Dine oppgaver
Som stikningsingeniør i Marthinsen & Duvholt er du sentral i realiseringen av våre anleggsprosjekter.

Du har en nøkkelrolle i prosjektene og vil ha overordnet ansvar innenfor følgende områder:

  • Ledelse og oppfølging av stikningsarbeid i prosjekter
  • Kvalitetssikring av tegninger og 3D modeller
  • Utarbeidelse av stikningsdata og underlag for maskinstyring
  • Sørge for en god digital dataflyt i prosjektene, og være en bidragsyter til økt bruk av digitale løsninger på byggeplass.
  • Koordinere innmåling og utarbeide dokumentasjon
  • Oppfølging av kontrakt, etablering av målebrev og mengdeoppgjør

Vi er ute etter ansvarsfulle og faglig dyktige personer som kan bidra i et godt og sosialt arbeidsmiljø!


Kontakt

Firmaet kan tilby spennende utfordringer, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår samt gode utviklingsmuligheter i et hyggelig og spennende arbeidsmiljø.

Mer informasjon: www.mogd.no

Vi vil vurdere kandidater fortløpende, men ønsker søknader med CV og evt. referanser innen 20. september til personalleder Jon Krohn-Olsen:

jon@mogd.no

Vis flere stillinger: