- Vi er stolte av kvaliteten vi leverer og resultatene vi oppnår, sier direktør for markedskommunikasjon Kjell Kvarekvål i JM Norge.

Sterkt kvartal for JM

Høy aktivitet og god drift i JM resulterte i sterke resultater for konsernet. Omsetningen for konsernet endte på 3,76 milliarder svenske kroner og resultatet før skatt ble på 387 millioner. 

Virksomheten i Norge bidro godt med 677 millioner svenske kroner i omsetning, opp fra 562 millioner kroner i samme periode i fjor, og JM Norge leverte et driftsresultat på 42 millioner kroner.

Konsernet, som er børsnotert på Stockholmsbørsen, solgte 149 boliger i Norge i første kvartal. Det er noe lavere enn de 166 boligene JM Norge solgte i samme periode i 2015. Antall byggestarter var 107 som er på nivå med i fjor.

- Vi er stolte av kvaliteten vi leverer og resultatene vi oppnår, ikke minst at JM også i 2015 hadde Norges mest fornøyde nyboligkunder. JM har lykkes godt med strategien om å bygge arealeffektive boliger med god kvalitet og bedre energieffektivitet enn kravene tilsier, forteller direktør for markedskommunikasjon Kjell Kvarekvål i JM Norge.

JM-konsernet skal med sine 3.731 byggestarter i 2015 være Nordens største boligbygger. OBOS er nr 2 og Skanska nr 3 rangert etter byggestarter.

JM Norge fikk for andre året på rad de mest fornøyde kundene i bransjen. For dette mottok JM i slutten februar 2016 utmerkelsen "Årets mest fornøyde kunder 2015", som deles ut på grunnlag av Prognosesenterets årlige undersøkelse av boligutviklingsselskapene i Norge.