Stein-Roger Nilssen blir assisterende prosjektdirektør på E16 Ringeriksbanen. Foto: Statens vegvesen

Stein-Roger Nilssen ny assisterende prosjektdirektør på E16 Ringeriksbanen

Fra og med 1. januar 2019 blir veg- og transportdirektør Stein-Roger Nilssen i Statens vegvesen Region sør ny assisterende prosjektdirektør på fellesprosjektet E16 Ringeriksbanen.

- Det var viktig å styrke Statens vegvesens lederinvolvering i prosjektet og Stein-Roger vil løse den jobben godt. Han vil rapportere både til meg og prosjektdirektør Morten Klokkersveen i Bane Nor, sier en godt fornøyd prosjektdirektør Ingunn Foss i prosjektavdelingen i Statens vegvesen.

Regionvegsjef Kjell Inge Davik er også fornøyd med denne løsningen. Davik sier Nilssen har ledet Veg- og transportavdelinen i Region sør på en meget god måte.

- Jeg takker ham for det. Nå hadde han lyst til å møte nye utfordringer, og da legger vi selvsagt til rette for det. Dette innebærer også noen rokeringer i regionen for en periode og er glad for at vi har kompetente ansatte som kan ta et tak, sier regionvegsjef Davik.

Endringene er at Olav Uldal som i dag leder samfunnsseksjonen, vil fungere som leder for Veg- og transportavdelingen i en periode framover. Cecilie Prestjord Gunnufsen skal fungere som leder for samfunnsseksjonen. Endringene gjelder fra 1. januar 2019.