<p>Boreriggfører Eivind Hølland i Stangeland Maskin var blant de som feiret at selskapet ikke har hatt fraværskader på ett år. Foto: Stangeland Maskin.</p>Foto: Stangeland Maskin.Foto: Stangeland Maskin.Foto: Stangeland Maskin.Foto: Stangeland Maskin.

Stangeland feiret ett år uten fraværsskader

630 ansatte ble servert kake da Stangeland Maskin feiret ett helt år uten fraværsskader.

1. august 2015 var det 365 dager siden Stangeland Maskin hadde fravær på grunn av arbeidsskade.

– Sju års målretta, systematisk og hardt arbeid har gitt resultat, sier en fornøyd daglig leder Olav Stangeland i en melding fra selskapet.

Med over 600 ansatte er Stangeland svært fornøyd med dette resultatet, som ble behørig feiret med kake til alle ansatte.

Olav Silde, HMS-K-sjef i Stangeland Maskin, forklarer suksessen på følgende måte:

- Det handler først om å identifisere og være ærlige om utfordringer. Så har vi satt oss klare mål og laget realistiske, men krevende planer for å nå disse målene. Vi har en tydelig, synlig og krevende ledelse som involverer og engasjerer den enkelte for å skape eiendomsforhold og forpliktelse. Bedriften har et bevisst forhold til å bygge kompetanse samtidig som vi arbeider hardt og utholdende. Arbeidet vårt blir kontinuerlig evaluert og justert. Vi er bevisste på å informere og motivere gjennom en tett intern dialog, og ikke minst så prøver vi å synliggjøre at det er økonomisk lønnsomt og effektivt å arbeide sikkert, sier Silde.