Standard Norge og Standard Online flytter til Lilleaker

22. september flytter Standard Norge og Standard Online til Mustads vei 1 på Lilleaker.

Dermed blir standardiseringen i Norge samlokalisert i de tre toppetasjene. Norsk Elektroteknisk komité har også kontorer i bygget.

- Vi gleder oss til å flytte inn i de splitter nye lokalene. Møteromsfasilitetene blir mye bedre enn i dag, og vi ser fram til å invitere våre norske og internasjonale eksperter og andre relasjoner til møter på Lilleaker. Rommene er lyse med mye glass og inviterer til åpne prosesser, noe som er viktig i standardiseringen, sier konstituert administrerende direktør Jacob Mehus i Standard Norge.

Standard Norge og Standard Online flytter inn i fleksible lokaler med både store og små møterom, møbelgrupper, samtalerom, åpne kontorlandskap og cellekontorer.

Godt kollektivtilbud

For Standard Norge som har stor møtevirksomhet, er et godt kollektivtilbudet med flytog, tog, buss og trikk i umiddelbar nærhet avgjørende. Gjester vil bli oppfordret til å reise kollektivt. Standard Norge har redusert antall interne parkeringsplasser, og oppfordrer nå alle ansatte til å bruke kollektivtransport, sykle eller ta bena fatt på vei til og fra jobb.

Glasskonstruksjoner

Mustads vei 1 sto ferdig i 1967, men har etter det vært igjennom flere rehabiliteringer. Bygget er et landemerke der det ligger tett på kjøpesenteret CCVest. Fra de øverste etasjene er det flott utsikt utover fjorden.

Det gamle tekniske anlegget er skiftet ut, med et oppdatert og energigjerrig anlegg. Bygget har fått ny tegl og bakenforliggende isolasjon gir en vesentlig forbedring av byggets energibruk. I 6. og 7. etasje er det glasskonstruksjoner med terrasser i begge etasjer.

Boligleverandøren JM Norge har med sine 90 ansatte allerede funnet seg godt til rette i halve andre etasje, hele tredje og hele fjerde, og nylig flyttet Clas Ohlsson inn i 1. etasje.