Spesialrådgiver tilstandsanalyser

OPAK bygger for fremtiden, og søker flere dyktige og engasjerte medarbeidere som vil være med på utviklingen.

OPAK er et familieeid selskap som rundet 50 år i 2014, og består i dag av rundt 125 ansatte . OPAK er en kunnskapsbedrift som yter tverrfaglig rådgivning med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Vår lange historie, størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap.

For å lese mer om OPAK, våre prosjekter og tjenesteområder, gå inn på www.opak.no.

Firma OPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Avdeling for eiendomsrådgiving ønsker å utvide avdelingen med personer med erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen, som kan supplere et allerede etablert og godt fagmiljø. Stillingen byr på varierte og utfordrende hverdager med spennende prosjekter for et bredt spekter av kunder, eksempelvis Entra eiendom, Studentsamskipnaden i Oslo og Bergen kommune.

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av:

  • Utarbeidelse av tilstandsanalyser og tekniske DD-rapporter
  • Bistand ved inn- og utflytting av leietakere
  • Generell byggeteknisk rådgiving

Vi ser etter kandidater med bakgrunn som ingeniør/sivilingeniør, ev. takstmann med lang og relevant erfaring. Lang relevant erfaring og et godt nettverk innen eiendomsbransjen er en fordel. Vedkommende må ha god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og generelt gode datakunnskaper. Førerkort og tilgang til bil er en forutsetning.

Vi søker en ansvarsbevisst, resultatorientert og omgjengelig medarbeider med gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

OPAK har gode betingelser, som f.eks. fem ukers ferie samt fri i påsken og romjulen.

Hvis dette høres interessant ut, kan kortfattet søknad og CV sendes til karine.lundby@opak.no. For spørsmål ang. stillingen, ta kontakt med avdelingsleder for eiendomsrådgivning Øystein Dieseth på 976 74 570.

Vis flere stillinger: