Spesialrådgiver betong

OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Vi vet at våre råd har stor betydning. Derfor strekker vi oss alltid for å sikre at leveransen til kunden er den aller beste, en holdning som er grunnleggende i OPAKs kultur. I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer, og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

Vi ligger i front fordi vi tenker langsiktig og utover oss selv. Med vår kompetanse og løfteevne har vi en plikt til å gi videre der vi kan.

OPAK har like store planer for de neste 50 årene – som resultater fra de forrige 50.

OPAK. Med engasjerte rådgivere i front.Firma OPAK
FylkeOslo
Søknadsfrist01.07.2020

Har du solid erfaring innen betongrehabilitering og ønsker å jobbe med rådgivning?

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor spesialrådgiving søker vi nå etter en ressurs med solid erfaring innen betongrehabilitering.

Avdeling for byggfaglig spesialrådgivning søker en ny medarbeider med spisskompetanse innen betong og rehabilitering av betong. Avdelingen består av dedikerte fagpersoner som samlet innehar kompetanse innen samtlige byggfag.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen vil være ansvarlig fagperson innen oppdrag i byggelederoppdrag. Som spesialrådgiver vil du ha ansvar for undersøkelser, tilstandsvurdering og anbefale tiltak i henhold til gjeldende lover og regelverk.

Arbeidsoppgavene vil være varierte i kompleksitet og innhold.

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av å:

  • bistå OPAKs oppdragsgivere med å vurdere og utarbeide dokumentasjon for byggeteknisk tilstand på betongkonstruksjoner, herunder kontroll av utførelse og kalkulasjon av kostnader på budsjettnivå
  • bistå sameier og borettslag med prosjektadministrasjon og kontroll i forbindelse med rehabilitering av eiendom, herunder utarbeidelse av tilbudsdokumenter og kontrahering av entreprenør, kontroll av den håndverksmessige utførelsen, organisering av byggemøter, økonomioppfølging inkl. sluttoppgjør, overtakelse og oppfølging i reklamasjonsperioder
  • bistå OPAKs oppdragsgivere med problemløsning innenfor byggfag også på andre områder enn betong
  • bistå OPAKs oppdragsgivere med å utarbeide byggfaglig dokumentasjon i skade og tvistesaker

Stillingen byr på faglig utfordrende hverdager med spennende og varierte arbeidsoppgaver for et bredt spekter av kunder. Du vil rapportere til avdelingsleder byggfaglig spesialrådgiving, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører.

Kvalifikasjoner og kunnskap:

Du bør være utdannet bachelor eller master innen byggfag eller relevante fagkombinasjoner på samme nivå. Du må ha solid erfaring innen betongfaget, gode evner til kommunikasjon både internt og med oppdragsgiver. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. 

Egenskaper:

Vi søker en faglig engasjert spesialrådgiver med interesse for betongfaget. For å lykkes i rollen må du være selvstendig, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet.

Vi kan tilby:

Betingelser som er markedstilpassede.

Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Søknadsinformasjon:

Experis AS samarbeider med OPAK AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.experis.no

Søknadsfrist: Snarest og innen 1. juli. Vi intervjuer fortløpende
Arbeidssted: Skøyen
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved; Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 90 14 17 81 / Sidsel.Jun.Gausen@no.experis.com eller Steinar Instefjord, mobil: +47 94 85 72 02 / Steinar.Instefjord@no.experis.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: