Spennende stillinger innen Kvalitet og HMS i anleggsbransjen

Isachsen Gruppen AS er gjennom sine 10 datterselskap totalleverandør av anleggstjenester. Vilje til lønnsom vekst har vært en av grunnsteinene i Isachsen Gruppens utvikling siden selskapet ble stiftet i 1986. Gruppen teller i dag mer enn 400 dyktige fagfolk og løser alle oppdrag innen bygg, samferdsel og kommunalteknikk. Vi bygger og vedlikeholder også idrettsanlegg og grøntanlegg, lekeplasser og skolegårder. Isachsen Gruppen er historien om snart 30 års kontinuerlig vekst og sist men ikke minst så er det historien om evnen til å utøve entreprenør ånd. Isachsen Gruppen ? entreprenørskap satt i system. Les mer om Gruppen på www.isachsengruppen.no

FirmaIsachsen Gruppen
FylkeBuskerud
StedSolbergelva
Søknadsfristsnarest

Vi søker to Rådgivere til Kvalitet og HMS.

Trygghet og sikkerhet på arbeidsplassen er høyt prioritert i Isachsen Gruppen. HMS er et av de mest sentrale innsatsområdene knyttet til arbeidet med å skape et trygt og godt arbeidsmiljø. I denne sammenheng ønsker vi nå å styrke HR-organisasjonen med en ny Kvalitet og HMS rådgiver.

Vi søker en motivert og engasjerende rådgiver som har et brennende ønske om å jobbe analytisk og systematisk med Kvalitet og HMS. Om du har erfaring og kunnskap fra LEAN eller liknende metodikk så er det ønskelig. Det er også ønskelig med erfaring fra arbeid med ISO standarder.

I HR avdelingen vil du inngå i et team på 6 personer. Stillingen rapporterer til HMS - KS leder. En av stillingene er lokalisert på Gruppens hovedkontor i Solbergelva, den andre på Gruppens kontor på Økern i Oslo.

Stillingens ansvarsområder:

Sammen med HMS – KS leder ha spesielt fokus på oppfølging av avvik for å finne trender og jobbe med forbedringsprosjekter

Bistå med å få på plass planer og rutiner for prosjektene i oppstartsfasen

Følge opp lover, forskrifter og byggherrens krav slik at kvalitet og HMS i prosjektene blir ivaretatt

Hovedansvar for utvalgte avdelinger hvor det kreves tett samarbeid og deltakelse

Ansvarlig for rapportering til avdelingens leder

Utdanning og erfaring:

Relevant erfaring fra bygg og anleggsbransjen er ønskelig.

Erfaring med implementering og oppfølging av forbedringstiltak

Erfaring med rådgivning om arbeidsmiljøloven, Byggherreforskriften,

Internkontrollforskriften og øvrig HMS lovgivning.

Relevant utdannelse fra høgskole/ universitet er ønskelig, men erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Gode datakunnskaper

Vi ser etter en kollega som er utadvendt, pro-aktiv, løsnings –og systemorientert og har gode samarbeidsevner. Du kommuniserer godt, er analytisk, nysgjerrig og evner å ha flere baller i luften samtidig. Vi ønsker også at du er en selvstendig, ansvarsbevisst og handlekraftig person med høy gjennomføringsevne.

I tillegg til faglige utfordringer får du også ta del i et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst – sterk sans for humor inngår i stillingsinstruksen!

Som ny Isachser blir du møtt med:

Attraktive lønnsbetingelser

Gode opplæringssystemer

Gode kollegaer

Trivelig og romslig arbeidsmiljø, gode muligheter for selvutvikling

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å ringe:

Stig Warsla på tlf. 992 87 545 (HMS - KS leder)

eller

Espen Horsrud (Leder Rekruttering - Promiso)

Søk stilling

Vis flere stillinger: