Specialist Technical Services / Stikningsingeniør

Nitro Consult AS er et frittstående konsulentselskap som inngår i Orica-konsernet, verdens største leverandør av konmersielt sprengstoff. Selskapet eies av Orica Norway AS og har per i dag 8 ansatte med lang erfaring innen sprengningsteknikk, vibrasjonsmåling og øvrig miljøovervåkning.

Nitro Consult ble grunnlagt i 1972 som Dyno Consult. Hovedaktiviteten til firmaet er i dag salg, utleie og drift av støy- og vibrasjonsmålere. I tillegg leveres tjenester innen måling av borhullsavvik, sprengningsteknisk rådgivning, bygningsbesiktning og andre konsulenttjenester knyttet til støy- og vibrasjonsmålinger. Firmaet samarbeider tett med sitt søsterselskap Nitro Consult AB, både med hensyn til kapasitet og kompetanse. Samlet er det ca. 100 ansatte i Nitro Consult i Norge og Sverige.

Nitro Consult deler kontorer med Orica Norway og jobber tett med Oricas avdeling for Teknisk Service. Måleinstrumenter distribueres også via Oricas sprengstofflagre og gjennom forhandlere.

Firma Nitro Consult
FylkeHordaland, Trøndelag, Rogaland, Buskerud
StedDrammen, Sandnes, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist13.06.2019

Specialist Technical Services / Stikningsingeniør

Er du en stikningsingeniør som vil være med å revolusjonere gjennomføringen av norske tunnelprosjekter?

I tett samarbeid med søsterselskapet GroundProbe i Orica konsernet, vil Nitro Consult tilby laserskanneren GML (GeotechMonitoringLiDAR) i det nordiske markedet.

Skanneren gir muligheter for høyoppløselig 3D skanning av underjordiske områder med submillimeter presisjon. Teknologien er raskere og mer presis enn dagens LiDAR-scanninger. Innovativ software prosesserer raskt store datamengder og systemet gir en rekke spennende bruksområder innen tunneldriving som blant annet visualisering og rask identifisering av over- og underbrytning, nøyaktig volumberegning for bestilling av sprøytebetong og umiddelbar verifisering av påført mengde. Behovet for tidkrevende etterkontroll elimineres.

Vi søker en teknisk ansvarlig som vil påta seg produktansvar, support og opplæring i bruk av laserscanneren GML Civil i det norske og nordiske markedet. I takt med at produktet får fotfeste markedet vil det bygges opp et større spesialistteam.

GroundProbe er globalt markedsledende innen måleteknologi og kritisk overvåking i gruvesektoren, og rollen inngår i et globalt team og samarbeider tett med andre spesialister stasjonert i Australia og Asia.

Vi søker deg som er utdannet ingeniør og har minst 2-5 års relevant erfaring som stikningsingeniør i norske tunnelprosjekter. Du har erfaring med oppmålingsutstyr, totalstasjoner og gjennomføring av innmålinger i tunneler. Annen ingeniørkompetanse innen tunneldrift kan også være aktuelt.

Som person er du nysgjerrig på ny teknologi, trigges av å tilby et spennende nytt produkt til markedet og motiveres av produktdialog, opplæring og support til våre kunder. Du er en trygg, fremoverlent og drivende. Du trives med ansvar og har gode norsk- og engelskkunnskaper.

Vi kan tilby en sentral og spennende rolle i et internasjonalt konsern, med ansvar for et innovativt teknologisk produkt som vil kunne endre måten norske tunnelprosjekter planlegges og gjennomføres på.

Stillingen kan være plassert på Nitro Consults kontorer i Lier/Drammen, Sandnes, Bergen eller Trondheim.

Har du spørsmål kontakt gjerne Hasan Tufan i Navigio på telefon +47 450 23 147.

Vi ser frem til å motta din søknad, snarest og senest 13. juni 2019. Søknader blir vurdert fortløpende.

Søk stilling