Sommerjobb i Veidekke 2016

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Halvparten av de 6 500 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er på 24 milliarder (2014), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2016

En sommerjobb i Veidekke gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Du vil du få innsikt i hvordan prosjektene drives og du vil få kjennskap til hvordan vi jobber med helse, arbeidsmiljø og sikkerhet. En sommerjobb i Veidekke vil gi deg en praktisk side av faget som du kan ta med deg videre i studiene. Mange av våre nyutdannede rekrutteres til trainee-ordningen gjennom sommerjobbene.

Hva ser vi etter?

Vi søker deg som er under utdanning med en bachelor eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag. Vi ønsker at du er fleksibel og trives med mange ulike arbeidsoppgaver. Du tar initiativ, liker utfordringer og snakker godt med kollegaer på alle nivåer. Du er nysgjerrig på Veidekke og har lyst til å bli bedre kjent med oss.

Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver som vil gi deg et godt innblikk i vår arbeidshverdag og våre prosjekter.

Varighet etter avtale.

SØK HER

Kontaktpersoner

Gjertrud Helland

+47 21 05 50 00

Magne Sannerød

+47 21 05 50 00

Vis flere stillinger: