Fra venstre daglig leder i Aktiv mot kreft Helle Aanesen, administrerende direktør i Norsk Eiendom Thor Olaf Askjer og partner i Føyen Torkildsen Jacob Solheim. Foto: Naomi Ichihara Røkkum, Norsk Eiendom

Skiskyting mot kreft

 4. mars kan eiendomsbransjen prøve seg som skiskyttere. - Vi er stolt over samarbeidet vi har med Aktiv mot kreft, sier partner i Føyen Torkildsen Jacob Solheim som sammen med Norsk Eiendom inviterer hele bransjen til å bli med på "Åpent eiendomsmesterskap i skiskyting".

Inntektene fra arrangementet går til Aktiv mot kreft.

- Det er verdifullt at vi kan kombinere to gode formål på denne måten. Aktiv mot kreft gjør et viktig arbeid med å få fysisk aktivitet som en del av kreftbehandlingen. I tillegg får vi som bransje et hyggelig treffpunkt gjennom skiskyting, sier administrerende direktør i Norsk Eiendom Thor Olaf Askjer.

Alle kan være med og ingen forhåndskunnskaper er nødvendig. Stafetten vil ha etapper som alle kan mestre, og kvelden starter med innføring i våpenbehandling. 

- Det sosiale samværet står i fokus med premieutdeling, mat og forfriskninger i Fossum klubbhus, understreker Askjer.

- Vi etablerer treningssentre på kreftsykehus, utdanner AKTIVinstruktører og støtter forskning på effekten av fysisk aktivitet og kreft. Bidraget fra arrangementet vil være viktig for vårt arbeid, sier daglig leder i Aktiv mot kreft, Helle Aanesen.

- Vi har hatt et langt samarbeid og hatt aktiviteter for våre ansatte med Aktiv mot kreft. Nå ønsket vi å løfte det til et større eiendomsmesterskap, forteller Solheim, som håper mange vil delta og bidra til Aktiv mot kreft.