Jørn Tveite (t.v.) og Martin Solheim. Foto: Skarpnes

Jørn Tveite (t.v.) og Martin Solheim. Foto: Skarpnes

Skarpnes AS og Alsvåg Plater AS får samme eiere

De tre brødrene Tveite som i dag eier Skarpnes AS i Grimstad har inngått avtale om kjøp av Alsvåg plater AS på Sortland.

Gjennom flere generasjoner har familien Tveite drevet med tak og har i de siste årene fått et godt fotfeste i markedet. Nylig ble også avtalen med Alsvåg Plater AS på Sortland signert og dermed styrker familien Tveite sin posisjon i takmarkedet i Norge.

– Begge selskapene er familiebedrifter og man kan trekke mange paralleller til hverandre. For oss er det viktig å bygge videre på grunnlaget vi har lagt med Skarpnes og derfor passet Alsvåg perfekt inn, sier administrerende direktør i Skarpnes AS, Jørn Tveite, i en pressemelding.

Martin Solheim som i dag er administrerende direktør i Alsvåg plater, sier han aldri var i tvil når han ble kontaktet av brødrene Tveite.

– For meg er det viktigste at selskapet videreutvikles og at det kan bestå i fremtiden. Dette har familien Tveite bevist at de absolutt er i stand til å gjøre, sier Solheim.

Alsvåg Plater AS omsetter i dag for 33 millioner kroner og har sju ansatte. Skarpnes AS omsatte i 2020 for 168 millioner kroner og har 50 ansatte.