Fra venstre: Ola Arve Høyem og Gunnar Holten fra Gaula Graveservice, Terje Svarva fra RBL, Jostein Flå fra Norgeshus Gauldal Bygg, og Terje Østvik og Knut Gunnar Frøseth fra RBL.

Skal bygge 227 garasjer for borettslag i Trondheim

Norgeshus Gauldal Bygg og Gaula Graveservice skal sammen bygge 227 garasjer for Ringvegen Borettslag, på Saupstad i Trondheim.

Kontraktene ble signert 19.juni og arbeidene skal etter planen komme i gang i løpet av august.

Den totale kostnadsrammen for prosjektet er på cirka 32 millioner eksklusiv moms, og arbeidet skal pågå fram til høsten 2022.

Gaula Gravservice skal utføre riving av eksisterende garasjer, grunnarbeid og betongarbeid. Norgeshus Gauldal Bygg står for tømmer og snekkerarbeidet.

– Vi valgte delte entrepriser her, men Gaula Graveservice og Gauldal Bygg kjenner hverandre godt og fremstår som et trygt og godt valg for oss, sier Knut Gunnar Frøseth, daglig leder i Ringvegen Borettslag i en pressemelding.

Både Gaula Gravservice og Norgeshus Gauldal Bygg er fornøyde med avtalen.

– Dette er viktige kontrakter i disse koronatider, sier Gunnar Holten og Olav Arve Høyem i Gaula Gravservice i en pressemelding.

– Vi får ansvaret for å styre framdrift og koordinere dette prosjektet i havn til rett tid. Det er mye planlegging her, men når vi først kommer i gang, er det mye gjentagelser. Sånn sett en kurant jobb som vi ser fram til å komme i gang med, sier Høyem.

– Med egen elementproduksjon i Singsås, er dette det perfekte oppdraget for oss, kommenterer Jostein Flå, daglig leder i Norgeshus Gauldal Bygg.

Ringvegen Borettslag er landets nest største private borettslag med sine 911 leiligheter. Borettslaget holder til på Saupstad, sør i Trondheim.