Sivilingeniører/ingeniører innen vei/samferdsel

Firma Rambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand eller Arendal
Søknadsfrist12.08.2013

Rambøll på Sørlandet søker ingeniører/sivilingeniører innen veg/samferdsel som vil delta i spennende utvikling av dette området. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal og utgjør landsdelens største flerfaglige rådgivermiljø. For tiden arbeider til sammen 130 medarbeidere ved disse kontorene.

 

Jobbeskrivelse

Vi har mange utfordrende oppgaver innen veg/samferdsel og bygger derfor opp dette miljøet ytterligere. Vi har i samarbeid med øvrige fagområder i Rambøll oppdrag innen vegplanlegging i både større og mindre prosjekter. Etterspørselen etter våre tjenester er stor og vi søker derfor etter nye medarbeidere med relevant kompetanse og interesse.

Oppgavene vil være varierte innenfor et bredt spekter av prosjekttyper. Vi arbeider utstrakt flerfaglig, og de fleste oppgaver løses derfor i samspill med andre fagmiljø.

I Rambøll har vi et velfungerende fagnettverk innen samferdsel som gir muligheter for å delta i spennende prosjekter også i andre regioner av landet. Dette gir oss samtidig fleksibilitet i tilgang på oppdrag, kapasitet og ikke minst et sterkt fagmiljø.

 

 Vi søker:

  • Ingeniører/sivilingeniører innen prosjektering av veg/samferdselsanlegg
  • Personer med kompetanse i bruk av aktuelle planleggingsverktøy som bl.a. Novapoint/Autocad, gjerne med 3D-verktøy som VirtualMap etc.
  • Kandidater som har noen års praksis fra rådgivning i samferdselsprosjekter
  • Deg som har gode samarbeidsevner, er initiativrik og strukturert

 

 Vi tilbyr:

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et kreativt og flerfaglig miljø hvor du arbeider med alt fra store tverrfaglige prosjekter til mindre detaljplaner
  • Meget godt arbeidsmiljø og moderne lokaler
  • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger
  • God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy

 

Både i Kristiansand og Arendal sitter vi sentralt i byen og i nyoppussede lokaler. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet. Vi vektlegger engasjement og frihet under ansvar.

Vi ønsker deg velkommen som søker!

 

 

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/aa944b35dc562d4f119edf475118ff0b/1003035/35746?iso=no

Vis flere stillinger: