Sivilingeniør vannrensing

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.08.2021

Er det én plass du bør jobbe som vanningeniør i Trøndelag, er det i Rambøll Vann! Ingeniørene våre jobber i regionens mest betydningsfulle prosjekter innen vann og avløpsrensing, og vår sterke posisjon innen faget, gjør oss godt rustet til å møte, og drive utviklingen i sektoren: avløpsrensing skal prosjekteres med «Best Available Technology» for industrikunder, kommunale anlegg kan møte krav om fjerning av mikroplast, medisiner og miljøgifter, og reservevann bygges ut hos flere av våre kunder.

Stadig økende etterspørsel etter vår spisskompetanse, gjør at vi nå søker flere sivilingeniører til vårt renseteam. Er du vår nye sivilingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad!

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim består av 24 medarbeidere som gir råd i alle prosjektfaser innen et stort spekter av faget; som ledningsteknologi, klimatilpassing og vann- og avløpsrensing. Fordi Rambøll har byens bredeste kompetansemiljø innen vann, kan du som ansatt hos oss, velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Eksempler på våre prosjekter er vannbehandlingsanlegget og avløpsrenseanlegget på Stjørdal, reservevannforsyning i Heim kommune og industrianlegg som Norsk Kylling og Blue Harvest. Fra høsten skal vi også planlegge nytt vannbehandlingsanlegg i Verdal. Vanningeniørene våre er et førstevalg for kunder med store planer for vannsektoren, og vi har per tid rammeavtaler med blant annet Norsk Vann og kommunene Trondheim, Stjørdal og Frøya. Gjennom Norges største driftsassistanse, kommer vi tett på kommuner som opererer anleggene og vi har en praktisk tilnærming til rådgivning.

Medarbeiderundersøkelsen fra 2020 viser at avdelingens jobbtilfredshet helt i toppsjiktet for firmaet. Undersøkelsen viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at vi løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer.

Inviting bright minds

Har du lengre erfaring vil dine hovedoppgaver være prosjektledelse og fagansvar i regionens mest komplekse renseprosjekter. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer, og fagsterke juniorer vil bistå deg i prosjekteringen. Juniorer vil prege løsningene med bærekraft, internasjonalt samarbeid og digitalisering.

Avhengig av din bakgrunn og faglige interesser, vil dine oppgaver være innen:

  • Vannforsyning og vannrensing for industri
  • Kommunal vannbehandling og avløpsrensing
  • Driftsassistanse
  • Overordnet rådgivning

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Sivilingeniør renseteknikk, eventuelt tilsvarende
  • Relevant erfaring kreves for seniorstilling
  • Kunnskaper om ulike prosjekteringsverktøy som Revit, AutoCAD og Solibri, er positivt.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk.

En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll vann i Norge er et sammenknyttet nettverk. Gjennom våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Vannrensing er et definert satsingsområde i Rambøll og vår spydspissorganisasjon fører oss tettere sammen med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Tverrfagligheten er en forutsetning for at avdeling vann kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde, og det er en betydelig fordel at kontoret i Trondheim er en komplett rådgiver for bygg og anlegg. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjeningen vår går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte.

Rambøll legger til rette for fleksibilitet, og medarbeidere kan jobbe fra hjemmekontor etter avtale.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30-08-2021. Søknadene vurderes etter sommerferien.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Marion Engesvold: marion.engesvold@ramboll.no. Besøk meg gjerne på LinkedIn der du kan lese mer om hverdagen i Rambøll Vann.

Søk stilling

Vis flere stillinger: