Sivilingeniør VA

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfristsnarest

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Du er, som oss, opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte.

Som del av Swecos VA-team vil du bidra til videre vekst og følge prosjektene dine fra start til slutt.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av prosjektering og planlegging av VA-anlegg, som utvendig ledningsnett, pumpestasjoner, høydebassenger og lignende. Du vil ha ansvar for kontakt med kunder, tilbudsarbeid og gjennomføring. Du vil også jobbe med oppfølging i byggetid, økonomioppfølging og avslutning av prosjekt.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør VA, med erfaring fra rådgiver, kommune eller entreprenør.
  • Du viser stor grad av initiativ og ansvarlighet.
  • Du har evne til lagspill og til å bygge relasjoner og kundeforhold.
  • Du har høy grad av faglig ekspertise og interesse for faget.

Sweco Seljord har i dag 45 ansatte og dekker fagområdene VA prosess, VA transport, Vei og anlegg, Bygg, VVS, Elektro, Automasjon, Plan og landskap, miljø, Byggeledelse, PA, landmåling samt driftsassistanse for renseanlegg og vannverk.

Seljord er kjent for sin flotte natur og byr på en rekke hus og tomter, barnehageplasser og et utvalg skoler. Seljord er trafikknutepunkt mellom øst og vest.

Kontaktpersoner:

Paul Windt

Gruppeleder

99213275

Søk stilling

Vis flere stillinger: