Sivilingeniør/Ingeniør Vann

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Tverrfagligheten er en forutsetning for at vannavdelingen kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde. Rambøll i Arendal er en komplett rådgiver for bygg og anlegg. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte.

Firma Rambøll
FylkeAgder
StedArendal
Søknadsfrist06.09.2020

Er det én plass du bør jobbe som vanningeniør på Sørlandet, er det i Rambøll Vann, Arendal. Her kan du forvente å få tillit og ansvar ditt utdannelsesnivå verdig. Vi jobber med betydningsfulle vannprosjekter i hele Sør-Norge. Våre yngre medarbeidere preger prosjektene med digitalisering, innovasjon og bærekraft. Seniorene gir faglige utfordringer, og trygghet for læring. Stillingen passer for deg som viser handlekraft i en travel arbeidshverdag og samtidig vil gi av deg selv i et sosialt miljø med takhøyde.

Vi søker etter en yngre sivilingeniør/ingeniør med 2-5 års erfaring som kan ha fagbakgrunn innen VA infrastruktur eller klimatilpassing. Er du vår nye sivilingeniør/ingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad!

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Vannavdeling

Rambølls Vann avdeling i sør består av over 20 medarbeidere med ulik Vannkompetanse og bakgrunn. Yngre ingeniører jobber i nært samarbeid med hverandre, seniorer og kollegaer globalt (for eksempel India). Vi gir råd i alle prosjektfaser innen et stort spekter av vannfaget. Det betyr at du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter både i vårt nærområde og i Sør-Norge. Eksempler på våre prosjekter er utskifting av hovedvannledning for Porsgrunn kommune, E18 fra Bommestad til Sky og Høydebasseng Hovden. Vi er en foretrukken leverandør for flere kommuner med vårt fokus på kvalitet i våre leveranser og ved å yte de lille ekstra.

Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2019 rapporterte avdelingen vår en imponerende tilfredshet, helt i toppsjiktet for firmaet.

Oppgaver innenfor infrastruktur er for eksempel knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering, NoDig, overvannsproblematikk og modellering av VA-systemer.

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen vann: VA eller hydrologi
  • Gjerne erfaring med planlegging av vann- og avløpssystemer
  • Kunnskaper om ulike prosjekteringsverktøy er positivt
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.
  • En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft

Vi støtter den faglige utviklingen din

Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Du får en fadder, eventuelt også en faglig mentor, nyansattkurs, oppdragslederkurs, HMS-opplæring tilpasset behov og en 2-årsplan som sikrer at du gjennomgår en variasjon av oppgaver de første årene i ny jobb. Nyansatte prioriteres for arbeid ute, slik som befaringer, kundemøter og GPS/innmåling. Praktisk forståelse er viktig for å prosjektere gode løsninger for våre kunder.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll vann i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Avdelingene har ekspertiseområde innen alle deler av vannfaget: klimatilpassing, ledningsnett, vannrensing og vannressurser. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, og vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 06-09-2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Atle Gulbrandsen, mail: atle.gulbrandsen@ramboll.no

Vis flere stillinger: