Sivilingeniør / ingeniør VA-Infrastruktur

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeØstfold
StedKråkerøy
Søknadsfrist01.01.2019

For å styrke vårt miljø innen VA faget søker vi nå etter en motivert medarbeidere til avdeling Tekniske systemer ved vårt kontor i Fredrikstad. Vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag

(elektro/VVS/byggautomasjon/ITB) samt Plan og arkitektur med tilsammen rundt 45 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Avdeling Tekniske systemer har i dag 18 medarbeidere.

Om stillingen

Stillingen innebærer å være fagrådgiver RIVA innen ditt felt. Som oppdragsleder vil du styre våre øvrige ressurser som deltar og være kundens kontaktperson. Oppgavene varierer fra tidligfase arbeid (skisse/forprosjekt), som ender i utarbeidelse av konkurransegrunnlag, til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden. Oppgaver vil være å prosjektere og planlegge VA anlegg/installasjoner. Jobben innebærer selvstendig arbeid, men også i team sammen med andre. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Kundekontakt og markeds-/tilbudsarbeid
  • Fremstå som en senior i avdelingen med faglig tyngde der du formidler din kunnskap og erfaring til yngre medarbeidere
  • Sidemannskontroll og uavhengig kontroll

Hvem vi søker

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse
  • Gode DAK (Revit, AutoCad, evnt. Novapoint) og BIM kunnskaper
  • God VA kompetanse
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet innen VA faget, men vi vil også vurdere nyutdannede med fordypning innen VA.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig for VVS avdelingen Bård Føyen, tlf.: 91 15 27 57, mail:baard.edvard.foyen@ramboll.no

VA ansvarlig Henrik Myrvold, tlf.: 93 49 77 91, mail: henrik.myrvold@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: