Sivilingeniør / Ingeniør elektro samferdsel

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Firma Sweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.09.2015

Sweco Trondheim holder til i Miljøbygget i Prof. Brochs gate 2. Regionskontoret består av tre avdelinger med til sammen ca. 150 ansatte. I avdeling VVS-EL-Brann er vi ca. 55 ansatte fordelt på 5 faggrupper. Våre kunder er i hovedsak eiendomsbesitter, totalentreprenører, underentreprenører og offentlige etater. Typiske oppdrag er prosjektering av nybygg herunder skoler, helsebygg, industri- og næringsbygg, tuneller og laboratorier. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygd opp over mange år.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen er knyttet til Swecos oppdrag innen samferdselsprosjekter. Typisk oppdrag er store veg- og tunnelprosjekt der Sweco er totalleverandør av prosjekteringstjenester. Følgende oppgaver er aktuelle:

  • Prosjektering elkraft og føringsveier
  • Fagansvarlig elektro i veg- og tunnelprosjekter.
  • Administrasjon av samferdselsoppdrag. Kontraktsmessig oppfølging og ressursstyring.
  • Markeds- og tilbudsarbeid. Bidra med kalkulasjon og utarbeidelse av tilbudsdokumenter.

Muligheter:

Grunnet Swecos markedsposisjon har vi en god ordreinngang av jobber. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Vi mener at vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver til den rette.

Sweco tilbyr jobb i et av Norges sterkeste fagmiljø innen samferdsel med mange utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen. Dersom du er motivert til å være med å videreutvikle og styre vår posisjon i dette markedet, så oppfordrer vi deg til å søke.

Din bakgrunn:

Vi ser etter deg som har en sterk interesse for faget ditt, men som også kan jobbe med andre på tvers av fagområder og i kontakt med kunder. Det krevers erfaring med elektroprosjektering fra samferdselsprosjekt. Det er videre ønskelig med erfaring innen ledelse av medarbeidere innen eget fagfelt. Kandidater med ambisjoner om administrativ ledelse eller fagansvar i stor prosjekter oppfordres til å søke.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Eirik Aune

Avdelingsleder

91784606

Åge Jensås

Gruppeleder

404 156 32

Søk her

Vis flere stillinger: