Sivilingeniør hydrologi

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.08.2021

Er det én plass du bør jobbe som faglig motivert vanningeniør i Trøndelag, er det i Rambøll vann! Her kan du sette preg i regionens mest betydningsfulle vannprosjekter. Vi har nylig vunnet store rammeavtaler for Trondheim kommune. Fra før jobber vi i Campus NTNU, E6 Ranheim-Værnes og planlegger vannbehandlingsanlegg for Verdal kommune. Rambølls hydrologer jobber dessuten i team på tvers av Norge, og har prosjekter over hele landet, inkludert Svalbard.

Stillingen passer for deg som søker faglige utfordringer i et uhøytidelig arbeidsmiljø. Er du vår nye Hydrolog? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Til sammen er 24 medarbeidere i avdelingen. Vi jobber innen alt fra tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi til vannrenseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser. Rambøll vann er en foretrukken leverandør for trøndelagskommuner med store planer for vannsektoren, og våre hydrologer deltar i en stor variasjon av oppgaver innen sitt fagområde. Klimatilpassing er et satsingsområde der vi nå styrker oss for å imøtekomme en stadig økende oppdragsmengde.

Vannavdelingen er kjent for vårt særegne arbeidsmiljø. Humoren i gruppa kan ikke beskrives. Må oppleves.

Inviting bright minds

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Flomberegninger av små og store vassdrag
 • Flomsikring og forebyggende tiltak
 • Utredninger av bekkeåpninger og miljøtiltak i vassdrag
 • Utredninger av skybruddsplaner, urbane flommer og overvannsløsninger
 • Utredninger av vannuttak for drikkevann og industri
 • Modellering og simulering av hydrauliske konstruksjoner (HEC-RAS/MIKE)
 • Bearbeiding av grunnlagsdata og utarbeidelse av flomsonekart (ArcGIS)
 • Befaring og oppmåling av vassdrag

Ansvar og kompleksitet tilpasses din kompetanse og erfaring. Våre erfarne seniorer og fagsterke juniorer vil bistå deg i prosjektgjennomføringen.

Ditt faglige utgangspunkt:

 • Utdannet sivilingeniør innen hydrologi, vassdragsteknikk eller vann- og avløp
 • Gjerne relevant erfaring
 • Erfaring med GIS (f.eks. ArcGIS) og modelleringsprogrammer som HEC-RAS, MIKE-programvarer m.m.
 • Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk
 • Har NVE-godkjenning som fagansvarlig innen klasse IV og/eller V, eller et ønske om å oppnå det

I denne rollen vil det være en fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft. Vi søker etter en lagspiller som vil bidra med initiativ og glede til vårt særdeles humørfylte arbeidsmiljø.

Velkommen tilRambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake til selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte. Rambøll legger til rette for fleksibilitet, og medarbeidere kan holde hjemmekontor etter avtale.

I Trondheim er vi byens største tverrfaglige rådgivermiljø, og har kollegaer innen alle støttefag lokalt. Tverrfagligheten på huset er en stor fordel for raske avklaringer og godt samarbeid internt. Vannavdelingene i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff og studieturer, finner vi en arena for utvikling og inspirasjon. Vann Norge samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Internasjonale kollegaer bidrar i prosjekter både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.08.2021. Søknadene vurderes etter sommerferien.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Marion Engesvold: marion.engesvold@ramboll.no. Besøk meg gjerne på LinkedIn der du kan lese mer om hverdagen i Rambøll vann.

Søk stilling

Vis flere stillinger: