Sivilingeniør geoteknikk

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14.500 medarbeidere i Europa og 1.400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist15.01.2017

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Ved Sweco regionkontoret i Narvik er vi 40 ansatte med allsidig kompetanse innen byggkonstruksjon, geo- og anleggsteknikk, arealplanlegging, VA-teknikk, samferdsel og prosjekt- og byggeledelse.

Vi har ett svært godt arbeidsmiljø, i sentralt beliggende lokaler i Narvik sentrum.

På grunn av høy aktivitet og økende etterspørsel etter våre tjenester,søker vi en ny kollega som kan bli en del av vårt velrenommerte miljø innen geoteknikk/geologi.

Stillingen vil være tilknyttet gruppen for geologi-geoteknikk og anleggsteknikk. Gruppen arbeider tett mot andre grupper på regionkontoret i Narvik, også mye opp mot andre regioner i landet.

Personlige egenskaper:

  • Sivilingeniør – helst med erfaring, men nyutdannede kan også søke.
  • Du har gode kommunikasjonsevner.
  • Arbeidsspråket er norsk muntlig og skriftlig.
  • Du er en lagspiller.

Kontaktinformasjon

Harald Sverre Arntsen, 99168846

Søk stilling

Vis flere stillinger: