Sivilingeniør bygg

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Etter oppkjøpet av finske Pöyry er nå ÅF Pöyry Nordens største rådgiverselskap med 16.000 ansatte.

ÅF Making Future.

Firma ÅF Engineering
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist02.06.2019

I Sandefjord er vi 15 medarbeidere innenfor konstruksjon og inngår i forretningsenheten Buildings i ÅF. Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF er i sterk vekst og konstruksjonsteknikk er en del av hovedsatsningen. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg.

Bli en del av vårt team!

Ønskede kvalifikasjoner

Du er en person som liker å jobbe selvstendig og i team, samt at du er positiv og praktisk orientert. Vi ønsker at også du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte.

Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. I våre prosjekter benyttes FEM-Design og Revit i utstrakt grad, det er en fordel om du har kjennskap til dette. Alle søkere oppfordres til å legge ved karakterutskrift og annen relevant informasjon.

Typiske oppgaver:

  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.
  • Prosjektere og dimensjonerer konstruksjoner i betong, stål og tre.
  • Lage mengdebeskrivelser.
  • Bistand ved kontrahering, kostnadsoverslag, samt kontroller.

Vi tilbyr

  • Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

Kontakt

Spørsmål om stillingene kan rettes til Victor Hugo Zamora på telefon 412 25 206.

Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: