Sivilingeniør Brukonstruksjon

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist23.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap innen konstruksjonsfaget i en stilling hvor du bidrar til å skape innovative løsninger innen bruprosjektering og bruvedlikehold. For denne rollen trenger du mastergrad innen konstruksjonsfag og et ønske om faglige utfordringer i et kompetent bru-miljø. Er du vår nye Sivilingeniør brukonstruksjon? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår bruavdeling

Som vår nye Sivilingeniør brukonstruksjon blir du en del av avdeling Bru og Anlegg i Drammen med 29 ansatte. Vi er i vekst, og vi søker nye medarbeidere som kan bidra i vår videre utvikling av fagområdet innenfor vedlikehold av bruer og prosjektering av nye bruer. Vår avdeling i Drammen har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Vi trenger en lagspiller som kan jobbe målrettet innenfor fagområdene bruvedlikehold og bruprosjektering. Innen bruvedlikehold omfatter dette blant annet prosjektering av vedlikeholds- og forsterkningsarbeider, inspeksjon og bæreevnekontroll av eksisterende samferdselskonstruksjoner. Prosjektering av nye bruer skjer med moderne analysemetoder og -verktøy og bruk av BIM. Spennarmerte platebruer, skråkabelbruer og hengebruer er eksempler på type bruer vi har prosjektert i de senere årene.

Du vil jobbe med mindre og større bruprosjekter, og stillingen rapporterer til fagansvarlig i prosjekter. Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomheten til Rambøll i Norge, og prosjektene utføres i tett samarbeid med Rambøll-kollegaer og samarbeidspartnere i inn- og utland. Vi er en del av Rambøll sin satsning på å vinne de store internasjonale bruprosjektene.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

Bruvedlikehold

 • Inspeksjon av eksisterende konstruksjoner
 • Bæreevnekontroll
 • Prosjektering av vedlikeholds- og forsterkningsarbeider
 • Parametrisering og automatisering

Bruprosjektering

 • Prosjektering av brukonstruksjoner
 • Fagansvarlig på enfaglige- og større tverrfaglige samferdselsprosjekter (avhengig av kompetanse)
 • Parametrisering og automatisering

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

Bruvedlikehold

 • Mastergrad innen konstruksjonsfag
 • Kjennskap til materialteknologi og skademekanismer for samferdselskonstruksjoner
 • Erfaring med elementanalyser vil være en fordel
 • Erfaring med modellering i BIM teller positivt
 • Gode samarbeidsevner
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både på norsk og engelsk

Bruprosjektering

 • Mastergrad innen konstruksjonsfag
 • Bakgrunn og interesse for med elementanalyser vil være en fordel
 • Erfaring med modellering i BIM teller positivt
 • Gode samarbeidsevner
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.02.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Olav Lahus, mobil 414 89 194 mail olav.lahus@ramboll.no​

Søk stilling

Vis flere stillinger: