HAGEHJELP: Delta på quiz og vær med i trekningen av denne robotgressklipperen til en verdi av 11 990 kroner.

Siste sjanse: Vinn robotklipper!

Vårens store hagequiz går mot slutten. Du har fortsatt mulighet til å vinne en robotklipper til en verdi av 11 990 kroner hvis du deltar innen 31. mai!

Vårens hagequiz har pågått siden 1. april og deltakelsen har vært veldig god. Daglig og ukentlig har vi trukket ut vinnere blant alle innsendte svar.

Nå går quizen mot slutten, og siste mulighet for å delta er lørdag 31. mai. Nå har du mulighet til å bli eier av en effektiv "elektrisk sau", som tar plenklippejobben mens du gjør noe annet.

Her kan du delta i quizen

Vinneren trekkes blant samtlige innsendte korrekte svar i hele quizperioden (1. april-31. mai), så her er det bare å hive seg på. Skulle du ikke vinne den gjeveste premien, er du med i trekningen av andre attraktive premier som Birkenlisens, hagebøker, hageantrekk og vinkjølere.

Gressklipper med app

Hovedpremien er altså¨en robotgressklipper med basestasjon fra Robomow, av typen RC 306. Den egner seg til plener inntil 600 kvadratmeter og sørger for effektiv og stillegående plenklipp.

Det følger med en ekstra fjernkontroll som gir deg muligheten til å styre når og hvor ofte du vil klippe plenen – rett fra smarttelefonen din.

Premien er gitt av Vanning.no, som er norsk importør av Robomow.

Her kan du lese mer om premiene.

Og her kan du se hvem som har vunnet i quizen så langt.