Sikkerhetsrådgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist04.06.2024

Vil du bli med å bygge et sikkerhetsmiljø i vekst? Vi ser nå etter deg som vil være med å forme fremtidens sikkerhet hos oss.

Multiconsult er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap, og med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere leder vi an i utviklingen av fremtidens samfunn. Vår næring har gått fra tegnesal til BIM og smartteknologi på rekordtid. Gjennom ny teknologi ønsker vi å bidra til økt verdiskaping for våre kunder og samarbeidspartnere. Økt bruk av teknologi byr imidlertid ikke bare på muligheter, det bringer også med en rekke potensielle farer og trusler. Vi har mange spennende oppdrag innen utvikling av samfunnskritisk infrastruktur, som gjør at vi både skaper og forvalter informasjon som er avgjørende for samfunnet. Ditt bidrag vil være kritisk for å opprettholde sikkerheten, ikke bare for Multiconsult, men også for vår nasjonale infrastruktur.

I Multiconsult fortsetter vi å bygge opp vårt interne sikkerhetsmiljø som ivaretar informasjonssikkerheten på tvers av det digitale, fysiske og menneskelige domenet. Vi søker nå en ny kollega som vil være med på reisen med å påvirke og forme vår tilnærming til fremtidens sikkerhet.

I den nyopprettede stillingen som Sikkerhetsrådgiver vil du inngå i et livlig og allsidig team. Vi legger ikke vekt på å bli en stor sikkerhetsfunksjon, men heller å være dyktige og fleksible innenfor alle områder av sikkerhet. Vi er derfor på jakt etter deg som vil utforske og utvikle deg innenfor sikkerhetsfaget. Om du tidligere kun har jobbet innenfor ett område ser vi dette som en god mulighet for deg til å utvide din kompetanse og erfaring. Hos oss vil du få muligheten til å bidra med din ekspertise og samtidig lære av våre erfarne kolleger.

Hovedoppgaver inkluderer:

 • Videreutvikle vårt styringssystem for informasjonssikkerhet.
 • Utarbeide trusselvurderinger for å tilpasse oss det stadig endrede trusselbildet.
 • Gjennomføre og støtte risikovurderinger for å håndtere risiko knyttet til vår kjernevirksomhet, støtteprosesser og leverandørkjede.
 • Sikre etterlevelse av gjeldende lover, forskrifter og kundekrav knyttet til sikkerhet.
 • Gi sikkerhetsopplæring og bevisstgjøring til våre medarbeidere.
 • Planlegge og arrangere beredskapsøvelser.
 • Hendelseshåndtering ved sikkerhetshendelser.
 • Veilede og støtte forretningsfunksjoner innen sikkerhet og informasjonssikkerhet.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har noen års erfaring innenfor informasjonssikkerhet. Erfaring fra komplekse organisasjoner er en fordel, men ikke et krav. Utdanning på universitets- eller høyskolenivå er en forutsetning. Du er kjent med ISO27001 eller lignende standarder for informasjonssikkerhet. Praktisk erfaring med styringssystem for informasjonssikkerhet er en fordel.

Personlige egenskaper:

 • Utadvendt og omgjengelig for å kunne påvirke, utfordre og støtte organisasjonen.
 • God utholdenhet, da sikkerhet er et kontinuerlig arbeid.
 • Vilje til å vokse og utvikle deg selv personlig og faglig.
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.
 • Må kunne sikkerhetsklareres i Norge

Hvorfor velge oss?

 • Multiconsult er en del av løsningen på de ordentlig viktige spørsmålene, der bærekraft og nasjonal motstandsdyktighet står sentralt.
 • Et sted hvor du kan utvikle deg personlig og faglig.
 • Muligheten til å påvirke og forme kursen innen sikkerhet i et stort norsk konsern.
 • God balanse mellom arbeid og fritid, og tilgang på firmahytter.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • En medeierskapsordning som blant annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor.

Arbeidssted vil være på vårt hovedkontor i Oslo, og noe reise må påregnes.

Har du lyst til å være med på denne reisen?

Da ønsker vi å høre fra deg og håper du vil søke! For mer informasjon om stilling og prosessen, er du velkommen til å ta kontakt!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Øyvind Friborg

Cybersecurity Manager

91135722

Søk stilling

Vis flere stillinger: