Kenneth M. Kjellevold er ansatt som teknisk selger i Sika. Foto: Sika

Sika Norge forsterker takavdelingen

Sika har ansatt Kenneth M. Kjellevold som teknisk selger Roofing.

Selskapet opplyser i en pressemelding at Kjellevold er en taktekker med bred erfaring fra bransjen.

– Kjellevold er bosatt i Åsane med mangeårig bakgrunn fra taktekkerbransjen, og utdannet fagskoleingeniør med mesterbrev i taktekkerfaget. De siste tolv årene har han arbeidet som taktekker for Icopal Tak og Fløysand Tak i Bergen, skriver selskapet.

– Kenneth er en fagmann med inngående kjennskap til bitumen takbelegg i tillegg til god kompetanse innen takbelegg av PVC/FPO. I juni 2020 fullførte han sin utdannelse på bygglinjen ved Fagskolen i Hordaland. Kompetanse og erfaring er viktig i denne bransjen, spesielt med fokus på teknisk assistanse i form av befaringer og opplæring. Kjellevold skal i sitt arbeid forsterke ytterligere den tekniske assistansen som takbefaring, beregninger og teknisk dokumentasjon av Sikas produkter, skriver selskapet videre.

– Det er veldig gledelig for oss å få Kenneth med i tak-teamet. På sikt vil han også bistå med opplæring med det formål å øke kundens kompetanse på folietekking, både teoretisk og praktisk. Dette vil styrke firmaets posisjon på Vestlandet, sier Petter E. Jensen, leder av takavdelingen.

Kjellevold startet i selskapet 1. mai.