Sigmund Aandstad overtar som ny administrerende direktør for Pipelife Norge fra og med 1. januar 2020.

Sigmund Aandstad blir ny leder i Pipelife Norge

Kjell Larsen annonserte tidligere i år at han ville overføre sitt lederansvar stegvis inntil han slutter i 2021. Konsernet har som følge av dette funnet en intern kandidat til å lede organisasjonen videre.

Sigmund Aandstad overtar som ny administrerende direktør for Pipelife Norge fra og med 1. januar 2020.

Kjell Larsen har jobbet i selskapet i 40 år, og har vært administrerende direktør siden 1995. Han har jobbet tett sammen med gründere og nøkkelpersoner i mesteparten av bedriftens 50 år gamle historie.

Selskapet har i dag 250 ansatte ved sine tre norske fabrikker, og omsetter for mer enn én milliard kroner.

- Larsen varslet tidligere i år at han ville gå av ved årsskiftet, og konsernet har dermed hatt god tid til å gjennomføre en grundig prosess for å finne Larsens etterfølger. Valget falt på Sigmund Aandstad, som i dag har stillingen som direktør for produksjon og logistikk, skriver Pipelife i en pressemelding.

Sigmund Aandstad har en bakgrunn som sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU, og har jobbet i Pipelife siden 2015.

- Det er med en god dose ydmykhet jeg tar på meg rollen som ny leder for Pipelife Norge. Jeg tar over et veldrevet selskap med en unik posisjon i det norske markedet, og det er et stort ansvar å forvalte og utvikle dette videre. Det er imidlertid noe jeg gleder meg stort til å ta fatt på sammen med alle våre dyktige medarbeidere, sier Aandstad.

- De siste 25 årene av mine 40 år i selskapet har vært en fantastisk reise. Dette takket være medarbeidere i hele organisasjonen som har støttet ledelsen i utviklingen av selskapet hver dag hele året i alle år. Min rolle i disse årene har vært en lang sjarmøretappe. Mange lange dager og noen større utfordringer enn andre har blitt tilbakelagt med en god følelse og mye energi. I min nye rolle som bærekraftsdirektør vil jeg yte mitt beste for å støtte Sigmund og selskapet i en fortsatt utviklende reise, uttaler Kjell Larsen.