Illustrasjonsfoto

SIGA Norge åpner kontor i Nydalen

Det Sveitsiske selskapet SIGA Cover AG oppretter selskapet SIGA Norge AS og åpner nytt kontor i Nydalen i Oslo.

– Med dette viser vi et sterkt engasjement for vår fremtid i Norge. Etter 10 år med suksess er tiden inne for å ta det neste steget. Opprettelsen av SIGA Norge AS med lokalt kontor og nærhet til markedet viser retningen vi ønsker å gå, sier Patrick Haacke, CSO i SIGA.

SIGA har lang erfaring med gjennomføring av praktisk og teknisk opplæring på SIGA-Academy i Sveits.

– Denne servicen vil vi også tilby i nær fremtid lokalt i Norge. Her vil vi jobbe med bygge detaljer skreddersydd til norske og skandinaviske kunder, sier Haacke.

– Vår visjon er en verden med null energitap i bygninger. Omtrent 50 prosent av verdens energibehov er i dag brukt til oppvarming og kjøling av bygninger. Med produkter fra SIGA kan dette energibehovet reduseres kraftig. Derfor er det viktig for oss å være tett på markedet og ha et lokalt fokus på vår visjon. For å styrke dette fokuset ut mot våre kunder tilbyr vi opplæring ved SIGA Academy hvor kundene vil lære mer om SIGA, viktigheten av luft-/ vindtetting og hvordan arbeide mest mulig effektivt på en sikker måte med våre produkter, sier Øyvind Berg, daglig leder for SIGA Norge AS, i en pressemelding. 

Fra januar 2019 vil kontoret være operativt. Kontoret blir ledet av Maiken Skalmeraas, som også har vært ansvarlig for prosjektet.

– Nå kommer vi enda tettere på den norske bransjen og vil ha større lokal tilhørighet i Norge. Dette er en strategisk viktig endring for SIGA i årene fremover, sier hun.