SHA-koordinator Oslo

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Swecos 14 500 ingeniører, miljøeksperter og arkitekter jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn. Selskapets ansatte utfører årlig titusenvis av oppdrag i rundt 70 land over hele verden. I Norge har Sweco 1 350 ansatte og 26 kontorer over hele landet.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.09.2018

Sweco har PA som eget tjenesteområde og har samlet medarbeidere som arbeider med dette fagområdet i egne avdelinger og grupper. Vi selger rådgivertjenester innen prosjekt- og byggeledelse og SHA samt prosjekteringsledelse og BIM-koordinering. Vi er prosjektledere for private og offentlige byggherrer og utfører også byggeledelse for disse innen bygg, VA og samferdsel. Vi arbeider tett sammen med Sweco sine fagavdelinger, noe som gir oss nær tilgang til et sterkt fagmiljø. Vi er ca. 60 medarbeidere, de fleste med lang erfaring fra BA-bransjen.

Sweco satser på PA-fag med SHA om eget fag og tjenesteområde. Vi trenger flere medarbeidere som kan fylle rollen som SHA-koordinator (KP og KU) i bygg- og infrastrukturprosjekter. Primært kontorsted vil være på Vækerø, men du vil tidvis ha arbeidssted hos byggherre eller på prosjekt-/anleggskontor i Oslo/Akershus.

DIN BAKGRUNN

 • Du er sivilingeniør(MSc) eller ingeniør(BSc)med mer enn fem års erfaring innen SHA/HMS.
 • Du har helst erfaring fra rådgiver, entreprenør-, arkitekt- eller byggherreorganisasjon.

DINE EGENSKAPER

 • Du er utdannet innen SHA/HMS og har erfaring fra arbeid med disse temaene.
 • Du har god kunnskap om gjennomføring av BA-prosjekter.
 • Du er komfortabel og er erfaren på byggeplass.
 • Du liker å jobbe strukturert, og er selvdreven.
 • Du er en driftig medarbeider som skaper gode relasjoner.
 • Du har en god evne til å identifisere hva som er viktig.
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • Du ønsker å være en del av Swecos PA-miljø som kjennetegnes av høy kvalitet, bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.
 • Vårt arbeidsspråk er norsk og du behersker det både muntlig og skriftlig.

DETTE KAN VI TILBY

Vi tilbyr eget karriereprogram for deg som arbeider med PA-fag. Programmet inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen og gir studiepoeng. Du kan ta kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, eller SHA og bli sertifisert.

Sweco har stort fokus på godt arbeidsmiljø og tilbyr derfor flere faglige og sosiale arrangement til sine medarbeidere.

Vi er kundenære og engasjerte, og bidrar med høy kompetanse.

Kontaktpersoner for stillingen:

Marit Waleniussen
Gruppeleder Prosjekt- og byggeledelse
Tlf: 971 85 878
marit.waleniussen@sweco.no

Linda Hårvik
Avdelingsleder PA Oslo
Tlf: 926 96 121
linda.harvik@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: