Service-snekkere

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet vil i 2018 omsette for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 900 medarbeidere over hele landet.

Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med 110 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er AS Backe. 

Vi skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar oss oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor vårt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet har en forventet omsetning i 2019 på ca 940 MNOK

Firma Backe Stor-Oslo
FylkeAkershus, Oslo
Søknadsfrist21.06.2019

For å styrke vårt team innen service og ettermarked søker vi erfarne og dyktige service snekkere med fagbrev som tømrer.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være knyttet til ferdigstilte prosjekter knyttet til service- og ettermarkedet. Porteføljen består i dag av i underkant av 1000 leiligheter/boliger i tillegg til næring og formålsbygg, med total prosjektverdi på ca. 4 mrd.

Du får ansvar for å planlegge og gjennomføre arbeider knyttet til reklamasjoner og service, med godt håndverk og i henhold til avtalt fremdrift. Du er bidragsyter på 1 års befaringer og andre befaringer, hvor du yter profesjonell service og sikrer vårt omdømme gjennom faglig dyktighet, ærlighet og redelighet for våre kunder i samarbeid med våre underentreprenører og egne ansatte.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har:

  • Fagbrev som tømrer- relevant erfaring kan kompensere for utdanning
  • Førerkort kl. B og gjerne BE.
  • Erfaring fra servicearbeid
  • Behersker norsk språk muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper

Du har gode kommunikasjonsevner og motiveres av å ha kontakt med kunder. Du evner å jobbe selvstendig, er flink til å skape gode relasjoner, tar faglige utfordringer på strak arm og er positiv og engasjert.

Vi tilbyr

Hos oss får du varierte arbeidsoppgaver med faglige utfordringer og utvikling i et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser på en god og seriøs arbeidsplass.

I Backe Stor-Oslo satser vi på godt samspill i alle ledd basert på Tillit, Trivsel og Trøkk.

Høres dette spennende ut for deg, registrer din CV i dag, vi gleder oss til å høre fra deg.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.backe.no

Kontaktinformasjon

Christian Molt Rise

Teknisk sjef

913 58724

ChristianMolt.Rise@backe.no

Tom Bjørnar Pedersen

Service og ettermarkedsleder

94792242

tombjornar.pedersen@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: