Seniorrådgiver VA transport

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist31.01.2020

Vil du jobbe som rådgiver innen VA transport i Seljord/Notodden?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Telemark har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet. Vi jobber i Telemark, Vestfold, Buskerud og Agder og har kontorer i Porsgrunn, Seljord og Notodden. Til sammen teller vi over 100 dyktige, engasjerte medarbeidere, og vi er den klart største rådgiveren i Telemark. Du kommer inn i et tungt kompetansemiljø innen fagfeltene byggteknikk, brann, akustikk, plan og landskap, miljø, VVA, PA og byggeledelse, VA prosess og ledningsnett, samt VVS- og Elektroteknikk.

Som medarbeider i vårt gruppe i Seljord (alternativt kontorsted Notodden eller Porsgrunn) vil du innen faget VA transport være med utvikle faget sammen med mange kompetente kollegaer. Vi har lang tradisjon med å jobbe med VA transport og VA prosess. Dette gir variasjon i oppgavene og god mulighet for faglig utvikling. Vi samarbeide tett med kollegaer i hele Sweco Norge gjennom vår satsing på vann for utvikle Norges mest attraktive VA miljø for både ansatte og kunder.

Hos oss vil du utvikle deg. Som senior ingeniør i vil du engasjeres som prosjektleder på VA oppdrag og få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang ting. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for dine kollegaer. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på nå mål. Du er en god rådgiver som prosjekterer gode løsninger. Du jobber aktivt for å sikre beslutningsgrunnlag som skal være til det beste for kunde og for Sweco.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon av VA- transportanlegg
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger innenfor eget område.
  • Bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og mulig fungere som mentor. Drive aktivt med erfarings og kunnskapsdeling.
  • Bidra til å videreutvikle Sweco sitt VA-miljø, fortrinnsvis innen VA transport.

Dette kan du

Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde

Du har minimum 5 års relevant erfaring

Du har god kompetanse i bruk av relevante programvarer.

Kontaktpersoner:

Karin Kvålseth

Gruppeleder VA

+47 469 08 764

karin.kvaalseth@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: