Seniorrådgiver/Rådgiver VVS

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll Global

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeInnlandet
StedLillehammer
Søknadsfrist27.09.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og fagkunnskap i en stilling hvor du bidrar til å skape energieffektive og bærekraftige løsninger i både nye og eksisterende bygg. For denne rollen trenger du noen års erfaring innen VVS, energi og klimateknikk, samt god kjennskap til BIM. Er du vår nye Rådgiver VVS? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår tverrfaglige Divisjon Innlandet. Vårt kontor på Lillehammer består i dag av 45 medarbeidere med spesialkompetanse innen blant annet elektro, VVS, BIM, byggeteknikk, anleggsteknikk, byggeledelse, brannsikkerhet, landskapsarkitektur, arealplan, veg, bane og geoteknikk.

Som vår nye Rådgiver VVS blir du en del av vår seksjon for tekniske systemer, som i dag består av 9 medarbeidere innen elektro og VVS. Seksjonen jobber tverrfaglig i både større og mindre prosjekter, nasjonalt og lokalt. Vi har god oppdragsmengde og ønsker nå å vokse, blant annet ved å tilknytte oss flere VVS-rådgivere. Rambøll har et stort VVS-miljø hvor vi jobber sømløst på tvers av kontorene ved hjelp av digitale verktøy og korte kommunikasjonslinjer. Som VVS-rådgiver hos oss får du store muligheter til å forme egen hverdag og være med å utvikle seksjonen og fagmiljøet i samsvar med våre høye ambisjoner innen bærekraft og teknologi.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgiving og prosjektering av VVS-tekniske installasjoner
 • Deltagelse i tverrfaglige team
 • Beregninger og kalkulasjon
 • Oppdrags- og prosjektledelse
 • Rådgivning i tidligfase
 • Oppfølging på byggeplass
 • Oppfølging av kunder og partnere

Vi støtter din faglige utvikling

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige utviklingen din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master/Bachelor/Fagskoleingeniør VVS, energi og miljø
 • Erfaring med BIM
 • Noen års erfaring innen VVS, energi- og klimateknikk
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Du må kunne jobbe selvstendig og trives med faglige utfordringer, samtidig som du evner å samarbeide godt med oppdragsgivere og i tverrfaglige team. For å lykkes i rollen som VVS-rådgiver må du være faglig dyktig og opptatt av å tilegne deg ny kunnskap innenfor fagområdet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27.09.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Tekniske Systemer, Andreas Haugom, andreas.haugom@ramboll.no 957 61 968

Søk stilling

Vis flere stillinger: