Seniorrådgiver/rådgiver eiendom innen drift og vedlikeholdsplanlegging (FDV)

Ullensaker kommune ligger sentralt på Østlandet, bare 25 km nord for Oslo. Vi er vertskommune for landets hovedflyplass OSL. Kommunen består blant annet av tettstedet Kløfta og byen Jessheim. Jessheim er kommunens administrasjonssenter, og ligger 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardermoen. Det er ca. 35.000 innbyggere i kommunen som har høy befolkningsvekst. Dette byr på mange muligheter og spennende utfordringer. Kommunens motto er: «Sammen skaper vi kraft for vekst og utvikling». Les mer på www.ullensaker.kommune.no

Firma Ullensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist12.06.2017

Ullensaker kommune er en av de kommunene i Norge som vokser raskest. Kommunen er vertskap for Oslo Lufthavn Gardermoen. Flyplassen er porten til Norge og samtidig vår port ut til verden. Dette gir også kommunen utfordringer og har medført en rivende utvikling av både boligbygging og næringsetableringer.

Kommunale eiendommer har ansvar for bygg og eiendomsforvaltning av kommunens bygningsmasse, grøntområder, skiløyper, kommunale idrettsanlegg og kommunale boliger. Enhetens ansvarsområde omfatter alle aktiviteter knyttet til forvaltning av kommunens bygninger og eiendommer over hele livssyklusen. Kommunale eiendommer er i dag en organisasjon bestående av ca. 120 medarbeidere.

Vi er på jakt etter en seniorrådgiver/rådgiver eiendom som vil trives med en hverdag med frihet under ansvar og interessante oppgaver. Stillingen er nyopprettet og innebærer overordnet ansvar for fagområdet FDV og BIM av kommunale bygg og anlegg, herunder ledelse og koordinering av planleggingsprosesser med oppfølging/rapportering. Du vil ha utstrakt samarbeid med andre enheter i kommunen som brukere av bygg/anlegg. Stillingen rapporterer til eiendomssjefen i Kommunale eiendommer.

Helt sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • kartlegging og løpende oppdatering av tilstand til kommunale bygg og anlegg inkl. behov fra brukere
  • strukturering av informasjon, gjennomgang av denne med driftspersonell, analyse, samt utarbeidelse av drifts, vedlikeholds og utskiftningsplaner
  • etablere strategi og metodikk for BIM i Ullensaker kommune med utgangspunkt i Building Smart
  • ansvar for kommunens fagsystemer som IK- bygg, FDV- bygg, iBinder, samt system for forvaltning av tegninger gjennom anvendelse av BIM-metoden.
  • bistand til driftsansvarlige ifm. utarbeidelse og oppfølgning av budsjett og oppfølgning av nøkkeltall knyttet til FDV
  • arealberegninger og LCC-analyser
  • arkivering og oppdatering av FDV dokumentasjon, herunder branndokumentasjon og arealtegninger
  • arbeide for kontinuerlig forbedre fagområdet FDV, opplæring av driftspersonell innen fagområdet FDV samt opplæring og tilrettelegging i bruk av BIM i utbyggingsprosjekter og FDV-fasen

Vi ser etter deg som har ingeniørutdannelse på bachelor eller masternivå, fortrinnsvis innen et eller flere bygningstekniske fag, eller teknisk fagskole kombinert med relevant erfaring og ferdigheter.

Det er et krav om utdanning, men relevant erfaring og ferdigheter kan kompensere for manglende relevant utdanning.

Erfaring fra drifts- og vedlikeholdsplanlegging, med god økonomisk forståelse er et krav.

Du kan vise til erfaring i bruk av BIM-verktøy i kombinasjon med ledelse/koordinering av BIM-prosesser. Det er også ønske om erfaring innen arealberegning og LCC-analyser. Du har solid datakompetanse innen MS Office-programmer, spesielt Word og Excel er et krav. Kjennskap til offentligvirksomhet/forvaltning er en fordel, men ingen betingelse.

Du har gode analytiske evner, er relasjonsorientert og evner å skape god samhandling. Du kommuniserer godt og har gode presentasjonsevner i store forsamlinger. Du er løsningsorientert, beslutningsdyktig og målrettet i arbeidet ditt.

Vi ønsker oss en kollega som trives i en hektisk hverdag med mange varierende oppgaver, som er en god relasjonsbygger med rett serviceinnstilling. Du har god formuleringsevne både skriftlig og muntlig og gode norskkunnskaper er et krav.

Vi tilbyr våre ansatte medlemskap i pensjonsordning og gruppelivsforsikring og et godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer. Vi har faglig oppdatering gjennom årlige tverrsektorielle og enhetsvise opplæringsplaner.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har oppfordret om å ikke bli ført opp på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jf. Offentleglova § 25.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Jan Egil Myhre, mobil 90 89 25 22, eller Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32.

Søknad med CV sendes jan.egil.myhre@habberstad.no senest 12. juni 2017.

Vis flere stillinger: