Seniorrådgiver/Rådgiver Bygg (RIB)

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist22.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din prosjekteringskompetanse innenfor betong og stål i en stilling hvor du vil bli engasjert i flere store byggeprosjekter i regionen som eksempelvis Drammen Helsepark, Drammen Havn og Drammen Sykehus.For denne rollen trenger du erfaring med bruk av FEM og Revit/Tekla samt evne til tverrfaglig samarbeid. Vi er på utkikk etter deg som har noen års erfaring og som har interesse for å være fagansvarlig RIB i spennende prosjekter fremover.

Du er pro-aktiv, strukturert og samarbeidsvillig. Du har erfaring med prosjektering av plasstøpte konstruksjoner, god tverrfaglig forståelse og evne til å lede andre.Er du vår nye Rådgiver på Bygg (RIB)? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Drammensavdeling

Som vår nye Rådgiver på Bygg blir du en del av kontoret i Drammen som består av ca. 160 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Byggeteknikk, Bro og anlegg, Plan- og arkitektur, Veg, Tekniske systemer, Prosjektledelse, Urban water, Miljø og helse, Risk management og Water Treatment. Kontoret vårt er sentralt plassert i Drammen sentrum med moderne fasiliteter. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi har mål om kontinuerlig vekst innen etablerte fagområder. Vi samarbeider med flerfaglige Rambøll-miljøer på tvers av landet og i Norden, og vi er engasjert i flere store byggeprosjekter og planoppdrag i Drammen og i Norge for øvrig

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Rådgiving og prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner
 • Deltagelse i tverrfaglige team
 • Beregninger, beskrivelse og kalkulasjon
 • Oppdrags- og prosjektledelse
 • Rådgivning i tidligfase
 • Oppfølging på byggeplass
 • Oppfølging av kunder og partnere

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master i bygg-/konstruksjonsteknikk eller tilsvarende
 • Erfaring med programvare for 3D-modellering (Revit/Tekla)
 • Erfaring med FEM-analyser (Robot/FEM-Design)
 • 3-5 års bransjeerfaring fra rådgiver, oppdragsgiver eller entreprenør
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Du må kunne jobbe selvstendig og trives med faglige utfordringer, samtidig som du evner å samarbeide godt med oppdragsgivere og i tverrfaglige team. For å lykkes i rollen som rådgiver må du være faglig dyktig og opptatt av å tilegne deg ny kunnskap innenfor fagområdet.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 22.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt [Avdelingsleder Nina Merethe Wiley, nina.wiley@ramboll.no mob. 91 14 07 07]

Søk stilling

Vis flere stillinger: