Seniorrådgiver konstruksjonsteknikk (RIB)

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist11.06.2023

Multiconsult Midt har mange spennende oppgaver å løse og vi er i meget god vekst og utvikling. De siste årene har vi vunnet flere spennende prosjekter og vi ønsker derfor å styrke oss innen konstruksjonsteknikk i Trondheim.

Vi kan tilby en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og sterkt fagmiljø. Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som RIB vil du få muligheten til å ta del i bredt utvalg av prosjekter, fra enfaglige oppdrag til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi har vunnet flere spennende oppdrag i det siste, og du vil gå rett inn i ett eller flere av våre pågående oppdrag, eksempelvis:

 • Norsk havteknologisenter (Statsbygg)
 • Kampflybasen på Ørlandet (Forsvarsbygg)
 • Teknobyen Byggetrinn 5 (KLP/NCC)
 • Sintef Horizon (Sintef/Veidekke)
 • Rammeavtale NTNU
 • Rammeavtale Trondheim kommune
 • Rammeavtale Aker Verdal
 • Mange små og mellomstore prosjekter

Vi er en ettertraktet rådgiver på plasstøpte konstruksjoner der bruk av effektive armeringsmedoder som 3D-armering, fiberarmering og etteroppspente konstruksjoner er etterspurt av våre kunder. I tillegg vil vi ytterligere styrke vår satsning innen tre-, massivtre- og stålkonstruksjoner. Vi setter sammen team med ulik erfaring, og er nysgjerrige på hva du kan bringe til torgs! Vi vil legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Vi opplever at våre kunder i stadig større grad etterlyser aktive rådgivere i prosjektene, og søker deg som liker å representere faget i møte med kunden, både i prosjekt og før et prosjekt er igangsatt. Godt lokalt kontaktnett er selvsagt en fordel, men ikke et krav. Vi vil legge til rette for en variert arbeidsdag der du kan påvirke din egen timeplan. Til gjengjeld forventer vi at du tar initiativ til å finne gode løsninger i eksisterende prosjekter, og at du kan få inn nye prosjekter basert på aktivt markedsarbeid.

Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning fra høyskole eller universitet innen fagområdet konstruksjonsteknikk (Utenlandsk utdannelse må være NOKUT-godkjent)
 • Minst 5 års erfaring fra bransjen
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
 • Behersker verktøy som Revit og FEM-design. Erfaring med parametrisk design er en fordel, men ikke et krav.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie + fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Du vil inngå i seksjon konstruksjon som består av 22 medarbeidere og arbeidssted vil være Trondheim. I Trondheim er vi ca. 250 faglige dyktige medarbeidere som holder til i fine og moderne lokaler på Sluppen. Vi er 450 konstruktører på landsbasis.

Liker du det du har lest her - og kan identifisere deg med Multiconsult sine verdier Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert - da håper vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Ole Aksel Sivertsen

Avdelingsleder

976 76 124

Bjørnar Hamstad

Seksjonsleder

930 44 226

Søk stilling

Vis flere stillinger: