Senioringeniør vann- og avløpsrenseanlegg

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Rambølls tverrfaglighet er en forutsetning for at vannavdelingen kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde. Rambøll i Drammen er en komplett rådgiver for bygg og anlegg. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer dette en trygghet for våre ansatte.

Firma Rambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist31.08.2020

Rambøll inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement og din dype faglige innsikt i en stilling hvor du planlegger Østlandets mest utfordrende vann- og avløpsprosjekter. Vannavdelingen i Drammen søker nå etter flere seniorer til å lede og utarbeide teknisk løsning i våre mest komplekse prosjekter. For denne rollen trenger du lang erfaring innen vann- og avløpsteknikk. Er du vår nye sivilingeniør/ingeniør vann og avløp? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår vannavdeling

Vannavdelingen i Drammen har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Til sammen er vi over 30 medarbeidere som dekker alle disipliner innen vann. Vår ekspertise gjenspeiles i våre prosjekter som spenner over alt fra tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi til vannrenseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser. Fra overordnet planlegging, detaljering, renovering, byggeledelse til driftsoptimalisering. Dette gjør at du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde, der alle deler av vannfaget involveres. Eksempler på noen av våre pågående prosjekter er forprosjekt Lier renseanlegg, kapasitetsvurderinger på renseanleggene i Aurskog Høland kommune, samt mulighetsstudie for Skarnes renseanlegg i Sør-Odal. Rambøll er Norges største driftsassistanse, noe som gir oss en stor kundegruppe hvor vi har tette relasjoner, som igjen gir oss mange spennende prosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være prosjektledelse og fagansvar i tidligfase- og prosjekteringsfase for bygging av nye vann- og avløpsrenseanlegg. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer. Engasjerte juniorer vil bistå deg i prosjekteringen.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Bli en del av avdelingens særegne arbeidsmiljø! Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2019 rapporterer avdeling vann en imponerende tilfredshet, helt i toppsjiktet for Rambøll Norge. Undersøkelsen viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer.

Ditt faglige utgangspunkt er:

  • Utdannet sivilingeniør/ingeniør innen VA-faget
  • Flere års erfaring med planlegging og prosjektering av vann- og avløpsanlegg
  • Erfaring med prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint og evt. modelleringsprogrammer som Mike urban, HECRAS m.m.

I denne rollen vil det være en fordel om du, som oss, brenner for faget, våger å tenke nytt og tar ansvar. Vi søker etter en lagspiller som vil bidra med initiativ i vår humørfylte hverdag.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll vann i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Avdelingene har ekspertiseområde innen alle deler av vannfaget: klimatilpassing, ledningsnett, vannrensing og vannressurser. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, og vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknadsbrev og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.08.2020.

Har du spørsmål? Kontakt avdelingsleder hvis du har spørsmål: Eva Rogne Tønnessen, telefon: 97726561, mail: eva.tonnessen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: