Senioringeniør byggeteknikk - Skien eller Tønsberg

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedSkien eller Tønsberg
Søknadsfrist10.01.2017

Rambøll er en ledende samfunnsrådgiver i Telemark og Vestfold med omtrent 100 engasjerte medarbeidere i Skien, Sandefjord og Tønsberg. Våre rådgivere jobber hver dag for å skape bærekraftige løsninger til beste for kunden og samfunnet som helhet og vi er engasjert i mange spennende prosjekter innen bygg, samferdsel og industri.

Vi søker nå senioringeniør byggeteknikk til kontorene i Skien og Tønsberg.

Om stillingen

Hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte og hyggelige kolleger og blant annet jobbe med statikk og prosjektering av konstruksjoner i stål, betong, mur og tre. Avdelingen satser på BIM-prosjektering og vi er langt fremme på dette området. Hos oss får du jobbe med spennende prosjekter sammen med engasjerte og faglig dyktige kolleger i et uhøytidelig og trivelig arbeidsmiljø.

Viktige oppgaver vil være:

  • Prosjekteringsledelse
  • Oppdragsledelse i flerfaglige prosjekter
  • Prosjektutvikling
  • Fagansvarlig byggeteknikk

Hvem vi søker

Kvalifikasjoner vi ser etter er:

  • Minimum 5 års erfaring innen rådgivning, entreprenør- eller byggherrerelatert virksomhet
  • Du er faglig dyktig og liker å ta ansvar
  • Erfaring med moderne prosjekteringsverktøy og tradisjonell prosjektering
  • Du har gode samarbeidsevner
  • Du har god kundeforståelse
  • Du er motivert for en selvstendig jobb i en ledende kunnskapsbedrift

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Kontaktperson

Avdelingsleder, Jon Rødsætre +47 954 94 412

Vis flere stillinger: