Seniorforsker inneklima og energi

SINTEF Byggforsk er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Firma Experis for SINTEF Byggforsk
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

Vi ser etter en erfaren fagperson med bakgrunn innen bygningsrelatert energibruk, bygningsinstallasjoner, inneklima og ventilasjon. Du vil bli en del av forskningsgruppen Energi og inneklima, som er en del av SINTEF Byggforsk. Vi utvikler løsninger for våre kunder gjennom oppdragsforskning rettet mot bygninger, byer og installasjoner i tilknytning til det bygde miljøet. Gruppen har hovedfokus innen energieffektivisering og reduksjon av klimagassutslipp knyttet til det bygde miljø - og optimalisering av inneklima og ventilasjon.

Forskningsgruppen har en bred og tverrfaglig tilnærming til fagområdet. Vi arbeider tett med ande fagmiljøer i SINTEF innen byggeteknikk, konstruksjonsteknikk, tekniske installasjoner, energisystemer, livsløpsanalyse og arkitektur for å utvikle løsninger med god funksjonalitet. Vi er også involverte i store forskningssentre som FME ZEN (Zero Emission Neighbourhoods), og er internasjonalt orientert med flere prosjekter innenfor EUs rammeprogram for forskning, blant annet Horizon2020.

SINTEF jobber med forskning, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling. Våre laboratorier dekker byggnæringens behov for tjenester. Digitale modeller og simuleringer er også viktige verktøy for forskerne i faggruppen.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har kunnskap om ventilasjon og inneklima, og bygningsrelatert energibruk. Du bør kjenne til alle relevante norske standarder og veiledninger, og ha god kjennskap til og bredt nettverk fra byggebransjen. Erfaring fra forskningsmiljøet og erfaring med ledelse av forskningsprosjekter kan være en fordel.

Du er faglig dyktig med initiativ og engasjement for fagfeltet. Vi søker deg som er kundeorientert, og som drives av å finne løsninger med krevende kunder og samarbeidspartnere. Av erfaring/kompetanse, har du:

  • erfaring fra forskningsmiljø, rådgivning, entreprenør eller produksjonsbedrift
  • universitetsutdannelse på master- eller ph.d.-nivå

Hos oss får du:

  • jobbe i en av Europas ledende forskningsinstitusjoner, med stor samfunnsmessig betydning
  • spennende og tverrfaglige prosjekter i inn og utland med støtte fra SINTEFs samlede kompetansenettverk
  • dynamisk og fleksibel arbeidsdag
  • store muligheter for faglig og personlig utvikling i et meget anerkjent høykompetansemiljø.
  • et sosialt, kreativt og multikulturelt arbeidsmiljø hvor mennesket er i sentrum
  • spesielt gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Trond Boe-Tangen
Telefon +47 917 43 800
Trond.Boe-Tangen@no.experis.com

Sondre Løseth Bratteberg
Telefon +47 916 29 802
Sondre.Loseth.Bratteberg@no.experis.com

Vis flere stillinger: