Senior VVS-rådgiver (RIV)

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn. Vi ønsker å styrke vår seksjon Tekniske Systemer med 2 senior VVS-rådgivere som har erfaring som prosjekterende og rådgiver, eller som har jobbet med tilsvarende utfordringer hos entreprenør, byggherre, offentlig forvaltning eller leverandør.

Firma Multiconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist23.05.2021

Multiconsult Trondheim har mange spennende oppgaver å løse og vi er i meget god vekst og utvikling. Vi har sterkt søkelys på å dele kunnskap oss kolleger imellom og vi spiller hverandre gode hver eneste dag. Bærekraftige leveranser med god kvalitet krever godt tverrfaglig samspill. Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne - er du nysgjerrig på hvorfor?

Da håper vi du leser videre;

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som RIV vil du få muligheten til å ta del i et bredt utvalg av prosjekter, fra enfaglige oppdrag til store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi har vunnet flere spennende oppdrag i det siste eksempelvis:

 • Blått Bygg (Hent/Statsbygg)
 • Nytt studentsenter i Elgeseter gate 10 (Statsbygg/Campus NTNU)
 • Johan Bojer VGS (Ruta/Trøndelag Fylkeskommune)
 • Nidarvoll skoler og rehabsenter (Skanska/Trondheim kommune)
 • Ny hoppbakke i Granåsen (NCC/Trondheim kommune)
 • Nytt kontorbygget Sluppenvegen 23 (Veidekke/Kjeldsberg Eiendom)
 • Flere ulike oppdrag på kampflybasen på Ørlandet (Forsvarsbygg)

Hos oss vil du få en viktig rolle i rådgiving og prosjektering av VVS-tekniske anlegg i tillegg til oppgaver knyttet til marked, salg og utvikling av kunderelasjoner. Videre ønsker vi å få inn personer som sammen med de andre seniorene på gruppa kan være sparringspartner for yngre medarbeidere. Selv om du er senior, vil vi legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Basert på erfaring, egnethet og interesse vil du også få mulighet til å jobbe med tilbudsledelse og oppdragsledelse.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne de gode, kostnadsbesparende og miljømessig gode løsningene på våre kunders utfordringer? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning fra høyskole eller universitet
 • Minimum 5 års erfaring
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
 • Erfaring med Revit og BIM er en fordel, men ikke et krav

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og -utvikling.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Du vil inngå i seksjon Tekniske Systemer som består av 22 medarbeidere fordelt i to faggrupper - VVS og elektro. Seksjonen er veldrevet, har levert gode resultater de siste årene og har en god markedsposisjon.

Du vil inngå i VVS-gruppa i Trondheim som for tiden består av 13 medarbeidere med ulik fagbakgrunn og erfaring. Som ansatt hos oss vil også du bli en del av et veldrevet, nasjonalt kompetansenettverk med 250 VVS-rådgivere.

Arbeidssted for stillingen er i Trondheim og her er vi ca. 200 faglig dyktige medarbeidere innen ulike ingeniørfag som holder til i moderne lokaler på Sluppen. Liker du det du har lest her - og kan identifisere deg med Multiconsult sine verdier Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert - da håper vi å høre fra deg!

SØKNADSFRIST søndag 23 mai 2021.

Ta gjerne kontakt med AVANTAS ved Ole Erik Fremo på tlf 907 54 797 - ole.erik.fremo@avantas.no eller Hanne Haug Fremo på tlf 982 12 455 - hanne.fremo@avantas.no . Alle henvendelser til AVANTAS behandles konfidensielt også ovenfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

Du kan også kontakte Multiconsult ved seksjonsleder tekniske systemer Steinar Spets på tlf 922 53 721 - steinar.spets@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: