Senior veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeViken
StedSki
Søknadsfrist29.03.2020

Vil du være med å utvikle tryggere veier?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du blir en del av et Sweco-kontor i sterk vekst og med store ambisjoner. Du blir kollega med 130 hyggelige og dyktige fagfolk som arbeider med å finne de beste bærekraftige løsningene innen byggeteknikk, elektro, VVS, samfunnsplanlegging, vei, vann- og avløpsteknikk og prosjekt- og byggeledelse. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, og bli tatt godt imot av syv andre veiplanleggere i nyoppussede lokaler like ved Ski stasjon – kun en 25 minutters togtur fra Oslo S. Vi søker deg som tar ansvar og tar initiativ. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål. I tillegg analyserer og vurderer du informasjon grundig.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet i Sweco. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter i hele landet. Vi er blant annet engasjert i store oppdrag knyttet til Bybanen i Bergen, E39 ved Mandal og E6 langs Mjøsa, men også små og mellomstore prosjekter lokalt. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Dine arbeidsoppgaver består blant annet av:

  • Gjennom prosjektering, prosjektledelse og som fagansvarlig vil du bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene lokalt og andre steder i landet.
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Kunnskapsdeling og erfaringsoverføring til kolleger og i prosjektteam.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
  • Du har helst minst 5 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet.
  • Du bør beherske relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og har interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og - bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer.

Søknader behandles fortløpende. Vi benytter oss av Semac bakgrunnsjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kontaktpersoner:

Guro Emilie Næss Sverreng

Gruppeleder Samfunnsplanlegging

Tlf. +47 926 62 504

Søk stilling

Vis flere stillinger: