Senior veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Trondheim møter du et bredt flerfaglig miljø med positive og engasjerte kolleger som jobber tett sammen på tvers av fagene. Du vil bli en verdifull fagressurs og støttespiller for å videreutvikle prosjektarbeidet og det sterke fagmiljøet.

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco er involvert i en rekke store og små infrastrukturprosjekter for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn. Som seniorrådgiver vil du få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter og gode muligheter for å utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Du tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Du er opptatt av å utvikle deg faglig og å nå forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektledelse, prosjektering, utredning og produksjon innen infrastruktur.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Du løser sammensatte oppgaver og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger innenfor ditt fagområde.
  • Du bidrar til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, deler din erfaring og kunnskap og går ikke av veien for å fungere som mentor.

Dette kan du (utdanning og erfaring)

  • Du er sivilingeniør/master eller ingeniør/bachelor innen relevant fagområde.
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.

Kontaktpersoner:

Jarle Bygd

Gruppeleder

+47 916 72 561

Søk stilling

Vis flere stillinger: