Senior veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du være med og utvikle tryggere veier?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren rådgiver tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På kontoret i Narvik er vi 46 engasjerte kolleger som blant annet jobber med bygg, konstruksjoner, geologi, prosjektledelse, miljø, arkitektur, vei, arealplanlegging, vann og avløp.

Vi lytter til deg. Sweco tilbyr deg en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler din kunnskap og erfaring. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som tar ansvar, deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig samtidig som du har fokus på forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • løsningsutvikling i samarbeid med totalentreprenører
  • tverrfaglig samarbeid i større prosjektgrupper på tvers av selskap
  • utbygging i byområder hvor anleggsgjennomføring er spesielt viktig
  • utvikling av nye og innovative løsninger for å møte fremtidens behov
  • planlegging av gang- og sykkeltiltak i eksisterende gateløp

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen relevante fag.
  • Du har minimum 5 år relevant erfaring fra arbeid innen samferdsel.
  • Du behersker relevante programvarer og modellbasert prosjektering.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk.
  • Du har gjerne erfaring innen prosjektledelse.

Kontaktpersoner:

Rune Skog

+47 990 24 019

rune.skog@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: