Senior Vegplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeHordaland
StedFylllingsdalen
Søknadsfrist23.06.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som vegplanlegger i en stilling hvor du får være med på utvikling av seksjon Samferdsel på Rambølls kontor i Bergen. For denne rollen trenger du erfaring fra planlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må like å jobbe i prosjektgrupper og gjerne ha erfaring med aktiv kontakt med kunde. Hos oss vil du ta del i et sterkt fagmiljø og et lokalt team som har som ambisjon å være i forkant av utviklingen . Er du vår nye Senior Vegplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Areal- og samferdselsavdeling

Som vår nye Senior Vegplanlegger blir du en del av et faglig sterkt miljø ved Rambølls kontor i Fyllingsdalen i Bergen. Vi er i vekst, og Rambøll Veg i Norge har i det siste vunnet flere store nasjonale vegprosjekter. Vi søker derfor nå etter flere erfarne vegplanleggere. Rambøll er et av Nordens største konsulentfirmaer og vi skal ikke bare følge etter, vi skal lede an. Derfor har vi som mål å være Norges beste på prosjektering og planlegging av samferdselsprosjekter. I Seksjon Veg i Bergen har vi et godt miljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde og med humor som sitter løst. Vi i seksjonen er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektere og planlegge samferdselsprosjekter
  • Delta i tilbudsarbeid
  • Bidra til faglig utvikling med mulighet til å påvirke teknologivalg og samarbeidsmåter
  • Forankre Rambølls verdier og strategier i prosjektene

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og en faglig utvikling er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av små og store oppdrag
  • Minst 5års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse av samferdselsprosjekter
  • Bruke eller ha kunnskaper om arbeidsverktøy som Novapoint og Autocad
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har godt humør og engasjement, selv i stressende situasjoner. Du liker å jobbe med varierte arbeidsoppgaver. Du har interesse for å samarbeide med kollegaer både nasjonalt og internasjonalt.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.06.2019. Vi vil kalle inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende. 

Har du spørsmål?
Kontakt Ole Johan Sæverås, Avdelingsleder Bergen, på telefon 97675793, e-post: ole.johan.saveras@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: