Senior VA-rådgiver overvann/transport - Sarpsborg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist31.01.2020

Vil du bli en del av vårt VA-miljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver i Sweco Sarpsborg kommer du inn i en engasjert gruppe med 10 rådgivere som preges av et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Hos oss er det delegert ansvar, og god mulighet for faglig utvikling. Vi arbeider med kunder over hele landet. Med deg på laget løftes kompetansen i gruppen og avdelingen, og kvaliteten i prosjektene.

Hos oss utvikler du deg. Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig på VA-oppdrag for lokale kunder, og får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som har høy gjennomføringsevne, er ansvarlig, åpen og inkluderende. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, samtidig som at du samarbeider godt, og gjerne deler av din kunnskap.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

  • rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget
  • fagansvarlig som RIVA fra A-Å i store prosjekt
  • kundeoppfølging
  • prosjektering
  • faglig mentor for mindre erfarne kolleger

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget eller annen relevant disiplin
  • Du har minimum 5-8 års relevant erfaring - primært fra rådgivende bransje
  • Du har prosjekteringserfaring og gjerne erfaring med prosjektledelse
  • Du kan benytte relevante prosjekteringsverktøy som AutoCad og Novapoint VA

Kontaktpersoner:

Henning Haakenstad Andersen

Gruppeleder

+47 934 11 368

Søk stilling

Vis flere stillinger: