Senior VA-ingeniør

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du vår nye, dyktige senior VA-ingeniør?

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver i Sweco kommer du inn i en engasjert gruppe som preges av et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Hos oss er det delegert ansvar, og god mulighet for faglig utvikling. Vi arbeider med kunder over hele landet. Med deg på laget løftes kompetansen i gruppen og avdelingen, og kvaliteten i prosjektene.

Hos oss utvikler du deg. Som VA-rådgiver vil du engasjeres som fagansvarlig på VA-prosess-oppdrag for kunder, og får ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som har høy gjennomføringsevne, er ansvarlig, og like å fordype deg i intellektuelle utfordringer. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, samtidig som at du samarbeider godt og gjerne deler av din kunnskap.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget

Faglig prosjektlederrolle

Prosjektering

Faglig mentor for mindre erfarne kollegaer

Fagansvar

Kundeoppfølging

Dette kan du:

Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget eller annen relevant disiplin

Du har minimum 5-8 års relevant erfaring - primært fra rådgivende bransje

Du har kunnskap og erfaring fra arbeid med vannbehandling og avløpsrensing

Du har prosjekteringserfaring og gjerne erfaring med prosjektledelse

Du har kjennskap til relevante prosjekteringsverktøy som Plant 3D og Revit

Vi er stolte av å jobbe i et miljø hvor vi hjelper hverandre for å bli bedre og for å løse arbeidsoppgavene. På VA-avdelingen i Oslo har vi et godt sosialt miljø som tar initiativ til mye gøy, for eksempel er vi en gjeng som morgenbader hver fredag hele året – om det er litt i kaldeste laget for deg - er det helt greit, vi finner på mye annet artig også.

Kontaktpersoner:

Svein Erik Bakken

Gruppeleder

934 49 096

Søk stilling

Vis flere stillinger: