Senior sivilingeniør/ingeniør VANN - Arendal/Kristiansand

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedKristiansand eller Arendal
Søknadsfrist10.01.2017

Bli en del av Rambøll Vann

Rambøll Vann består av et globalt team med dyktige rådgivere - ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter – som jobber fra 40 ulike kontorer rundt om i verden. Vi har mer enn 50 års erfaring med å lage innovative løsninger innenfor vannforvaltning og landskapsarkitektur. Vi tar tak i kundenes utfordringer knyttet til vann, som klimatilpasning og økologisk fotavtrykk, blå grønn planlegging, vannressurser, vann- og avløpsrensing samt infrastruktur.

Din rolle

En hovedoppgave vil være å bygge opp et sterkt kompetanseteam innen Vann sine markedssegmenter, da særlig innen Vann – infrastruktur på Sørlandet. Du vil bidra til å sikre faglig utvikling og lære opp nye medarbeidere (mentor), kvalitetssikre leveranser og styre prosjekter. I tillegg skal du bistå avdelingsleder med å sikre aktivitet gjennom tiltak og målrettet relasjonsarbeid mot strategiske kunder. Arbeidssted er ved Rambølls kontor i Arendal og/eller Kristiansand, samt noe i Sandefjord.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste i Vann-bransjen. Du må ha erfaring innen rådgiving, eller fra oppdragsgivere i større kommuner, SVV og/eller entreprenørselskaper. Du må også ha ambisjoner om å være en dyktig prosjektleder og lagspiller som trives med å utvikle mennesker og fagområdet.

Du har minimum 7-10 års relevant erfaring og utdannelse innen Vann, og kan gjerne vise til relevante prosjekter som du har ledet og/eller har deltatt i. Vi vil vektlegge kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig), nettverk, markeds- og forretningsfokus og evne til å lede prosjekter.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Avdelingsleder VANN, Atle Gulbrandsen +47 930 77 833

Utvalg og intervjuer vil gjennomføres fortløpende, vi oppfordrer derfor til å sende din søknad så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vis flere stillinger: