Senior Siv.ing/ ingeniør VVS teknikk

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist23.06.2017

Avdeling for tekniske Installasjoner (TI) omfatter kontorene i Bergen og Førde, og er med sine 75 medarbeidere ledende innen tekniske fag i Norge. Avdelingen er del av et tverrfaglig miljø i Bergen med totalt 250 medarbeidere.

Stillingsbeskrivelse

Sweco har mange rene VVS-prosjekter, men også prosjekter der dette inngår som følge av prosjektering av andre fagområder. Av den grunn ser vi etter en som er god til å jobbe tverrfaglig, slik at helheten i våre leveranser blir best mulig ivaretatt, og at vi sammen bidrar til de beste løsningene for våre kunder. Sweco har sterkt kundefokus og personen vi leter etter bør evne å se og forstå kundens behov, samtidig som du har kremmerånd slik at nye jobber innhentes. Arbeidsplass er i utgangspunktet Bergen, men Førde og Voss kan også være en mulighet.

Kompetansekrav

  • Sivil ingeniør eller ingeniør innen VVS
  • Prosjekterfaring innen relevant fagfelt
  • Erfaring fra rådgivende, entreprenør eller offentlig
  • Erfaring fra helsesektor er å foretrekke

Personlige egenskaper

Som senioringeniør må du være en god motivator, veiviser og relasjonsbygger. Du må være entusiastisk og positiv med god påvirkningskraft og samtidig klare å skape ro og stabilitet rundt det daglige arbeidet.

  • Du må like å oppsøke nye relasjoner
  • Du må like å få andre til å lykkes i sin jobb
  • Være en "brobygger" mellom avdelingene i Bergen og mot øvrige divisjoner, samt se helheten med hensyn til intern fleksibilitet hos avdelingens medarbeidere
  • Personen vi søker må like å arbeide med markedsutvikling og markedsbearbeiding, og ha evne til å skape langsiktige relasjoner til våre kunder

Hva kan vi tilby deg

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer? Eller ønsker du faglig utvikling? Da er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på å videreutvikle flerfaglig samarbeid, samt delta i noen av de største prosjektene i Bergen. I tillegg vil du få arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco-konsernet. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

Les mer om hvordan Sweco setter fokus på by- og samfunnsaktuelle temaer i nettmagasinet http://swecomoment.no

Kontaktpersoner:

Katrine Osgjerd Garnæs

Gruppeleder VVS Energi og Miljø

97697476

katrine.garnaes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: