Senior signalingeniør, Jernbane

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2018

Ønsker du å jobbe med noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? Er du på jakt etter nye utfordringer? Så les mer her.

De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, InterCity Østfoldbanen, og detaljprosjektering av de jernbanetekniske fagene på Nordens lengste jernbanetunnel, på Follobanen. I tillegg finner vi på Bergen-Fløen løsninger på et av Norges mest omfattende signalprosjekteringsoppdrag.

Alle disse spennende prosjektene gjør at vi nå har behov for flere senior signalingeniører.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

Som senior singnalingeniør vil du jobbe med prosjektering av signalanlegg, herunder endringer i eksisterende anlegg og utarbeidelse av planer for bygging av nye anlegg, og delta ved utarbeidelser av planer/utredninger for både jernbane og T-bane. Du vil også jobbe med utarbeidelser av kravspesifikasjoner og tilbudsgrunnlag, samt utarbeide sikkerhetsdokumentasjon. I tillegg vil du koordinere egen prosjektering med andre jernbanetekniske fagområder og delta i tverrfaglig kontroll. Som senior singnalingeniør vil du også bli ansvarlig for kundekontakt for egne prosjekter.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU HAR GOD FORRETNINGSFORSTÅELSE OG GODE SAMARBEIDSEVNER

Vi søker deg som har solid forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og som jobber målrettet for å oppnå gode resultater for COWI, våre samarbeidspartnere og kunden. Du er opptatt av godt samarbeid og trives i et raust og inkluderende arbeidsmiljø.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode språkkunnskaper på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Du har erfaring med prosjektering av jernbaneanlegg, signal eller tilsvarende
  • Du har erfaring fra byggherreorganisasjon, rådgiver eller entreprenørbransjen
  • Du har kjennskap til ERTMS, GSM-R samt CBTC
  • Du er nysgjerrig og evner å omstille deg med de endringene som markedet krever
  • Du jobber strukturert og nøyaktig

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson:

Avdelingsleder Mona Stryken, tlf.: 995 44 444,

Avdelingsleder Bjørn Johan Ranvik, tlf.: 920 40 078

Søk stilling

Vis flere stillinger: